Life

Viviana Sposub și-a uimit fanii. Este vedeta însărcinată?

Viviana Sposub și-a uimit fanii. Prezentatoarea de la Kanal D le-a dat de bănuit că așteaptă un copil, printr-o postare alături de George Burcea.
28.10.2022 | 20:31
Viviana Sposub sia uimit fanii Este vedeta insarcinata
Cum a apărut Viviana Sposub alături de George Burcea. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a captat atenția tuturor fanilor, prin ultima sa apariție alături de George Burcea. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a dat senzația că este însărcinată.

Viviana Sposub a stârnit bănuieli de sarcină. Cum s-a afișat alături de George Burcea

Viviana Sposub a stârnit bănuieli că așteaptă un copil, după ce s-a afișat pe rețelele de socializare, într-o rochie albă, mulată, și în gesturi tandre cu partenerul său, George Burcea.

ADVERTISEMENT

Ambii iubiți radiază de fericire, într-un filmuleț și sunt cu zâmbetul larg. Se țin strâns în brațe și dansează pe melodia lui Holograf, ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”.

Într-un clip de pe Tik-Tok, fanii au venit cu comentarii de apreciere, dar și de…felicitare pentru posibila sarcină.

ADVERTISEMENT

”Sarcină ușoară Viviana”, ”Ești însărcinată”, ”Sunteți frumoși, să vă iubiți mereu, aproape că și semănați”, ”O pereche potrivită”, ”Minunați, dragoste infinită vouă”, ”Să fiți sănătoși și să vă iubiți mereu ca acum”, sunt o parte dintre reacțiile admiratorilor.

Cum s-au cunoscut Viviana Sposub și George Burcea. Cei doi au planuri de căsătorie

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut pe platourile de filmare, de la emisiunea ”Ferma”, de pe Protv. Acolo, cei doi au fost participanți și s-au îndrăgostit unul de altul.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, actorul abia se despărțise de Andreea Bălan, alături de care are două fiice. Cuplul a devenit rapid, astfel, unul controversat, dar asta nu îi împiedică să-și facă planuri de căsătorie.

” Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027.

ADVERTISEMENT

Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”, a declarat George Burcea, într-un interviu pentru Click!

Mai în glumă, mai în serios, frumoasa brunetă a spus pentru aceeași sursă că cererea în căsătorie trebuie să fie una specială.

”Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a adăugat și Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT