Life

Viviana Sposub și Bursucu, clinciuri înainte de matinalul de la Kanal D: „Totul este despre ea”

Viviana Sposub, Bursucu, George Tănase și Patrizia Paglieri au dat detalii inedite despre matinalul „Dimineața cu noi”, care va începe de luni, 14 martie, la Kanal D.
11.03.2022 | 17:16
Viviana Sposub si Bursucu clinciuri inainte de matinalul de la Kanal D Totul este despre ea
Viviana Sposub și Bursucu, colegi de matinal, la Kanal D. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Matinalul mult așteptat de la Kanal D, care trebuia să înceapă săptămâna aceasta, vine pe micile ecrane de luni, 14 martie, de la ora 08:00. Show-ul „Dimineața cu noi” va avea două ore de emisie, iar fiecare dintre cei angrenați în noul proiect va avea un rol extrem de important.

Viviana Sposub, Bursucu, George Tănase și Patrizia Paglieri, dezvăluiri despre „Dimineața cu noi”

George Tănase va întreține atmosfera cu glumele și parodiile sale, Patrizia Paglieri va găti în fiecare dimineață câte ceva gustos, iar Viviana va avea propriile sale rubrici.

ADVERTISEMENT

Vedetele matinalului au avut ocazia să se cunoască mai bine, că de marți încoace au repetat aproape toată săptămâna pentru a vedea cum se vor descurca de luni, în direct. Viviana și Bursucu au recunoscut că au existat și mici momente de tensiune.

Atât Adi Cristea cât și umoristul George Tănase au spus că Viviana este o persoană destul de selfish (plină de ea), dar s-au obișnuit deja cu acest lucru. Viviana Sposub va prezenta horoscopul, rubrica meteo, dar va oferi și câteva sfaturi de frumusețe în emisiunea „Dimineața cu noi”. Amfitrionul principal al matinalului va fi Bursucu, pe care Kanal D l-a păstrat în continuare și pentru emisiunea-concurs „Roata norocului”.

ADVERTISEMENT

Patrizia a dezvăluit în emisiunea Teo Show ce fel de preparate vor vedea telespectatorii: „Voi găti mâncăruri de tip mediteranean, preparate japoneze, de toate”.

Revenind la atmosfera din culisele show-ului, Bursucu a ținut să spună că Viviana este extrem de preocupată de imaginea ei. A lăsat să se înțeleagă că de aici ar fi avut loc mai multe clinciuri. Acest lucru l-a recunoscut, de altfel, și partenera lui George Burcea.

ADVERTISEMENT
Așa arată platoul emisiunii „Dimineața cu noi” de la Kanal D

„Totul este despre ea, nu mai este despre mine”

„Totul este despre ea, nu mai este despre mine”, a spus Bursucu. „Tu vrei să ne certăm, Bursucule”, l-a avertizat zâmbind Viviana Sposub.

Teo a întrebat-o pe Viviana cum îi suportă pe cei doi băieți. „Îi iubesc din ce în ce mai mult. Am avut de toate în aceste dimineți. Dimineața e foarte greu. Ne-am împăcat, nu?”, a răspuns Viviana.

ADVERTISEMENT