Life

Viviana Sposub și George Burcea, imagine inedită din intimitate. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

13.11.2020 | 20:48
Viviana Sposub si George Burcea imagine inedita din intimitate Cum sau pozat cei doi indragostiti
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea sunt mai îndrăgostiți ca oricând, dovadă fiind postările lor de pe rețelele de socializare. Recent, aceștia s-au fotografiat în intimitate, iar ipostaza i-a surprins pe fani.

Viviana Sposub și George Burcea s-au întâlnit în cadrul emisiunii ,,Ferma. Orășeni vs. Săteni”, unde s-au îndrăgostit iremediabil încă din primele momente petrecute împreună.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pe parcursul competiției televizate, cei doi au fost împreună permanent, petrecând mare parte din timp unul cu celălalt. Mai apoi, aceștia și-au oficializat relația și și-au mărturisit sentimentele prin gesturi romantice.

Viviana Sposub și George Burcea, imagine inedită din intimitate. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

Încă de când au părăsit Ferma, Viviana Sposub și George Burcea au fost de nedespărțit, semn că relația lor este una serioasă. Deși aceștia au mărturisit că nu locuiesc împreună, singurul moment în care au stat sub același acoperiș fiind perioada de izolare din cauza coronavirusului, se pare că fotografiile lor demonstrează contrariul.

ADVERTISEMENT

Recent, Viviana Sposub a postat pe Instastory un Boomerang în care se afla alături de iubitul ei, actorul George Burcea. Cei doi se aflau pe canapea, bucurându-se unul de compania celuilalt și așteptând cu nerăbdare să vizioneze emisiunea de pe PRO TV. Alături de postare, aceasta a postat un mesaj scurt, dar romantic:

,,Partenerul meu preferat de vizionat @fermaprotv!”, a scris frumoasa șatenă, semn că cei doi obișnuiesc să se uite împreună la emisiune.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea

De-a lungul competiției, cei doi tineri și-au declarat dragostea de nenumărate ori. Au trecut prin momente grele, emoționante, dar asta nu a făcut decât să îi unească și mai mult.

”Mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției. George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună.”, a asistenta TV.

ADVERTISEMENT