Life

Viviana Sposub și George Burcea, proiect inedit. Ce a dezvăluit concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub face parte din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă dezvăluie ce alte planuri mai are, unul dintre acestea având legătură cu iubitul ei, George Burcea.
15.12.2021 | 17:06
Viviana Sposub si George Burcea proiect inedit Ce a dezvaluit concurenta de la Bravo ai stil Celebrities
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma a demonstrat că are talent muzical și este pasionată de acest domeniu, iar acum spune ce proiect inedit are împreună cu actorul cu care se iubește.

Bruneta a dezvăluit că pregătește câteva piese pentru o carieră în industria muzicală. De asemenea, vedeta de la Kanal D vrea să se implice în actorie.

ADVERTISEMENT

Cartea scrisă de George Burcea este oarecum o rampă de lansare pentru ea, asta pentru că Viviana Sposub va juca un rolul important în ecranizarea acesteia.

Viviana Sposub, proiect alături de iubitul ei. Ce propunere i-a făcut George Burcea

„Iubesc muzica și mereu mi-am dorit să profesez în această direcție. Dar nu am găsit până acum timpul și curajul necesare pentru a păși în această industrie.

ADVERTISEMENT

Acum, odată cu proiectul Bravo, ai stil! Celebrities, am avut ocazia să dezvălui anumite abilități, printre care și cântatul.

Reacțiile oamenilor au fost uimitoare și încurajările lor m-au făcut să prind încredere în forțele proprii și să conștientizez că acest talent nu ar trebui irosit.

ADVERTISEMENT

Pregătesc lansarea unei piese și voi fi cea mai fericită dacă vă fi primită cu brațele deschise de către public.

Cât despre proiectul legat de actorie, George lucrează de ceva timp la producția filmului său, Scrisoare către Ceaușescu, scenariul fiind scris după romanul său de debut cu același titlu.

ADVERTISEMENT

Va fi primul film în care voi juca, deci vă dați seama că emoțiile sunt mari”, a mărturisit Viviana Sposub într-un interviu pentru revista viva.ro.

Frumoasa brunetă a devenit cunoscută după ce a lucrat ca reporter la Antena 1. Ulterior, a semnat cu postul de televiziune rival, unde a fost prezentatoare la „Vorbește lumea”.

După un an a încetat colaborarea pentru a lua parte la un alt proiect, show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni”, unde l-a întâlnit pe actualul partener de viață.

Povestea lor de dragoste durează de mai bine de un an și trei luni, în ciuda faptului că actorul încă nu a divorțat de Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT