Life

Viviana Sposub și Jorge, dezmăț la mare! Prezentatoarea Vorbește Lumea dansează provocator – Video

08.07.2020 | 10:28
Viviana Sposub si Jorge dezmat la mare Prezentatoarea Vorbeste Lumea danseaza provocator  Video
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub de la Vorbește Lumea este pusă pe distracții. Fire veselă și mereu cu zâmbetul pe buze, colega Adelei Popescu și a lui Cove profită de zilele cu soare și se distrează ba pe malul mării, ba pe la terasele de fițe din București.

Bruneta a apărut, în ultima perioadă, împreună cu Jorge, alături de care s-a filmat în timp ce executa câteva dansuri provocatoare.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV este înnebunită după muzică și nu lipsește de la niciun party, motiv pentru care și când artistul o provoacă la mișcare nu spune nu.

Viviana Sposub, mișcări lascive cu Jorge

Bruneta a luat cu asalt Tik Tok-ul, unde postează aproape zilnic filmulețe în care dansează sau face alte activități menite să atragă atenția fanilor ei.

ADVERTISEMENT

Mult mai prezentă pe Tik Tok decât pe Instagram, Viviana Sposub are câteva filmulețe în care apare dansând cu Jorge, care îi este deja foarte apropiat.

Cei doi au tot fost văzuți împreună în ultima perioadă, deși Jorge este căsătorit cu Ramona, cu care are un băieţel. Artistul mai are o fată, pe Karina, de 8 ani, din prima căsătorie cu Alina Laufer.

ADVERTISEMENT
@viviana.sposub

Când nu te poți decide între o moldoveancă și o munteancă! ??‍♂️ @hereistheorose @jorgeofficial.ro #cuburidegheata

♬ Hott Headzz Ya Ya Ya – emann_hh

Când știe că este filmată, Viviana pare că pierde noțiunea timpului și dansează de mama focului. Clipurile în care apare cu Jorge le-a urcat rapid pe internet, unde deja are sute de mii de vizualizări.

@viviana.sposub

Ia să văd! Cine pleacă la mare după BAC? ? @jorgeofficial.ro

♬ Insta michalstuglik – kolyntarz

Face spectacol și la TV

Viviana Sposub era cunoscută dinainte să ajungă la Pro TV. Ea prezenta rubrica meteo la Antena 1, în timpul Observatorului de la ora 19:00. Cu câteva luni înainte să ajungă colega lui Cove și a Adelei Popescu, Viviana și-a dat demisia în direct de la postul condus de Dan Voiculescu.

ADVERTISEMENT

Aparițiile ei la TV sunt întotdeauna provocatoare, iar telespectatorii au taxat-o pentru asta, mulți criticând felul în care se manifestă în fața micului ecran.

De fiecare dată când apar la Vorbește Lumea, tânăra co-prezentatoare dansează și face un spectacol de zile mari. Colega ei, Adela Popescu, a prins curaj de când tânăra se află în platou și a început să îmbrace ținute la fel de provocatoare. ” Eu iubesc de când mă știu! Oamenii, viața, natura! Iar în perioada asta simt că trebuie să iubesc și mai mult. Așa că persoanele importante din viața mea, se bucură în perioada asta de o Viviana foarte afectuoasă și drăgăstoasă.”, a declarat Viviana Sposub, pentru click.ro.

În ceea ce privește viața amoroasă, bruneta rămâne discretă. Ea nu s-a afișat la brațul niciunui bărbat și nici nu a declarat că ar avea o relație stabilă în acest moment.

ADVERTISEMENT