Life

Viviana Sposub și Paul Diaconescu trec la nivelul următor: „Și-a dat jos chiloții”. Ce a urmat la Ferma

23.09.2020 | 14:33
Viviana Sposub si Paul Diaconescu trec la nivelul urmator Sia dat jos chilotii Ce a urmat la Ferma
Viviana Sposub și Paul Diaconescu, protagoniștii unuia dintre cele mai fierbinți momente de la Ferma. Capturi PRO TV
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și Paul Diaconescu sunt tot mai uniți de proba pe care trebuie să o treacă la Ferma vedetelor de la PRO TV.

Viviana Sposub și Paul Diaconescu, fără inhibiții la duș

Mihaela Rădulescu le-a lansat o provocare concurenților în ediția din 22 septembrie, potrivit căreia, vor fi nevoiți să facă totul în pereche: să mănânce, să plece la baie și chiar să doarmă în același pat preț de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Viviana a remarcat că Paul este destul de înflăcărat în prezența ei și pare că a uitat de George Burcea, cel cu care flirta la începutul competiției.

Lucrurile devin din ce în ce mai tentante între cei doi concurenți, iar Paul este complet lipsit de inhibiții în preajma asistentei de televiziune a lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Dacă majoritatea băieților merg la duș cu un short sau în boxeri, Paul Diaconescu a renunțat la textilă și s-a afișat în costumul lui Adam în fața Vivianei, lucru care a șocat-o pe brunetă, dar nu suficient de tare încât să-i displacă de tot momentul.

Faimoșii din Fermă, nevoită să se spele doi câte doi

„Eu fac duș în costum de baie, mă gândeam că și băieții fac la fel. Și-a dat chiloții jos, e foarte dezinhibat”, a declarat Viviana după ce a făcut duș cu Paul.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au fost singurii concurenți care au protagonizat momente hot în ediția de ieri. Și Anda Adam și Cezar Ouatu au tratat cu naturalețe momentul dușului, și ei fiind nevoiți să facă totul împreună, legați de o sfoară.

Au fost și vedete pentru care dușul nu a fost atât de ușor, căci o parte dintre concurenți trebuiau să se descurce cu cele improvizate în afara clădirii fermei.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko, George Piștereanu, Ana Maria Ababei și Andrei Stoica au avut parte de niște condiții ceva mai vitrege față de cei care au avut parte de un duș în condiții cât de cât decente, în interior.

 

ADVERTISEMENT