ADVERTISEMENT
Life

Viviana Sposub și Paul Diaconescu trec la nivelul următor: „Și-a dat jos chiloții”. Ce a urmat la Ferma

Autor: Dan Suta | 23.09.2020 | 14:33
Viviana Sposub și Paul Diaconescu trec la nivelul următor: „Și-a dat jos chiloții”. Ce a urmat la Ferma
Viviana Sposub și Paul Diaconescu, protagoniștii unuia dintre cele mai fierbinți momente de la Ferma. Capturi PRO TV

Viviana Sposub și Paul Diaconescu sunt tot mai uniți de proba pe care trebuie să o treacă la Ferma vedetelor de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și Paul Diaconescu, fără inhibiții la duș

Mihaela Rădulescu le-a lansat o provocare concurenților în ediția din 22 septembrie, potrivit căreia, vor fi nevoiți să facă totul în pereche: să mănânce, să plece la baie și chiar să doarmă în același pat preț de câteva zile.

Viviana a remarcat că Paul este destul de înflăcărat în prezența ei și pare că a uitat de George Burcea, cel cu care flirta la începutul competiției.

ADVERTISEMENT

Lucrurile devin din ce în ce mai tentante între cei doi concurenți, iar Paul este complet lipsit de inhibiții în preajma asistentei de televiziune a lui Cătălin Măruță.

Dacă majoritatea băieților merg la duș cu un short sau în boxeri, Paul Diaconescu a renunțat la textilă și s-a afișat în costumul lui Adam în fața Vivianei, lucru care a șocat-o pe brunetă, dar nu suficient de tare încât să-i displacă de tot momentul.

ADVERTISEMENT

Faimoșii din Fermă, nevoită să se spele doi câte doi

„Eu fac duș în costum de baie, mă gândeam că și băieții fac la fel. Și-a dat chiloții jos, e foarte dezinhibat”, a declarat Viviana după ce a făcut duș cu Paul.

Cei doi nu au fost singurii concurenți care au protagonizat momente hot în ediția de ieri. Și Anda Adam și Cezar Ouatu au tratat cu naturalețe momentul dușului, și ei fiind nevoiți să facă totul împreună, legați de o sfoară.

ADVERTISEMENT

Au fost și vedete pentru care dușul nu a fost atât de ușor, căci o parte dintre concurenți trebuiau să se descurce cu cele improvizate în afara clădirii fermei.

Anna Lesko, George Piștereanu, Ana Maria Ababei și Andrei Stoica au avut parte de niște condiții ceva mai vitrege față de cei care au avut parte de un duș în condiții cât de cât decente, în interior.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!