Life
notix pixel id

Viviana Sposub a dat greș la Bravo, ai stil! Celebrities: “Rochia asta a purtat-o și Ilinca într-una din emisiuni!”

Viviana Sposub pare că nu mai are idei și inspirație când vine vorba de ținutele pe care le propune în cadrul emisiunii de modă „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.
13.01.2022 | 13:06
Viviana Sposub a dat greș la Bravo, ai stil! Celebrities:
Viviana Sposub a rămas fără idei la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce i-a spus Raluca Dumitru. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a dat greș în clipa în care a apărut purtând o rochie similară cu una încercată și de Ilinca Vandici, blondina care moderează show-ul de stil.

Cea care i-a atras atenția fostei prezentatoare de la „Vorbește lumea” a fost Raluca Dumitru, care a consideră că vedeta a copiat ținuta respectivă.

Cu siguranță remarca nu i-a picat bine iubitei lui George Burcea, mai ales că Viviana Sposub este una dintre cele mai apreciate concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a rămas fără idei la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce i-a spus Raluca Dumitru

„Ai pus acel tulle pentru că rochia asta a purtat-o și Ilinca într-una din emisiuni. Mai avem puțin până la Finală.

Trebuie să ne implicăm și să ne chinuim mai mult”, a spus Raluca Dumitru despre rochia purtată de Viviana Sposub, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o rochie de culoare roz, scurtă, peste care frumoasa brunetă a adăugat un tull. Iubita lui George Burcea a asortat ținuta cu dresuri mov deschis.

Fosta concurentă de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” nu a fost singura persoană publică criticată în cadrul emisiunii de modă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Participantele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” luptă cu toate mijloacele pentru a pune mâna pe premiul cel mare, de aceea criticile nu lipsesc din nicio ediție.

Amna, în vizorul lui Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil! Celebrities

Amna a reușit să-i scoată din minți pe cei trei jurați, Maurice Munteanu precizând că artista nu ține cont de sfaturile pe care le primește de la persoane avizate.

ADVERTISEMENT

„De stat îți stă foarte bine, eu ziceam așa, ca idee de styling”, a declarat Ruxi. „Eu notez tot ce spune Rux de fiecare dată”, a completat Amna.

„E mai important să noteze ce spune o concurentă decât ce spun jurații, până la urmă. De trei ori te-am rugat să nu mai vii cu pantofii ăștia foarte urâți (n.r. către Amna)”, a spus Maurice Munteanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri