Life

Viviana Sposub, tot mai provocatoare pe rețelele sociale. ”Cam așa îi aștept pe…”

15.10.2020 | 23:10
Viviana Sposub tot mai provocatoare pe retelele sociale Cam asa ii astept pe
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub este una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul ,,Ferma – Orășeni vs. Sateni”. Frumoasa asistentă TV a stârnit controverse după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea.

Deși au fost discreți la început, Viviana și George au decis, ulterior, să nu își mai ascundă sentimentele unul față de celălalt, afișându-se tot mai des împreună și făcându-și diverse declarații de dragoste.

ADVERTISEMENT

La întoarcerea în țară, aceștia par să își fi confirmat relația, dar se axează și pe dezvoltarea lor profesională, fiind mai activi pe rețelele de socializare și implicându-se în diverse proiecte. De curând, Viviana a început să facă furori în mediul online, pozând foarte provocator.

Viviana Sposub, tot mai provocatoare pe rețelele de socializare. În ce ipostază a fost surprinsă vedeta

Viviana Sposub este foarte activă în mediul online, unde îi ține pe fani la curent cu evenimentele din viața sa, postând diverse fotografii și videoclipuri. Recent, frumoasa șatenă a publicat o fotografie provocatoare pe pagina sa de Instagram, în care își etalează silueta demnă de invidiat.

ADVERTISEMENT

În dreptul postării, vedeta a adăugat un mesaj subtil, care face referire la cei care nu o simpatizează, atât în mediul, cât și în cadrul competiției la care participă.

,,Cam așa îi aștept pe hateri după episodul din seara asta!”, a scris iubita lui George Burcea în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

În urma apropierii dintre ea și tatăl fetițelor Andreei Bălan, Viviana Sposub a atras atenția tuturor. Deși cuplul are mulți susținători, există, totuși, persoane care nu rezonează cu relația lor și care nu se sfiesc să le adreseze cuvinte dure. Cu toate acestea, se pare că cei doi nu se lasă influențați de comentariile celor din jur, fiind mai fericiți ca oricând unul alături de celălalt.

Frumoasa șatenă în vârstă de 23 de ani a devenit cunoscută dupa ce a prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1, alăturându-se apoi Adelei Popescu si lui Cove la emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro TV. Acum, ca urmare a participării sale la emisiunea ,,Ferma – Orășeni vs. Sateni”, Viviana se bucură de mult succes, iar cariera ei este în ascensiune.

ADVERTISEMENT