Life

Viviana Sposub, veste importantă pentru fani. Ce a postat pe Instagram

Viviana Sposub le-a dat fanilor o veste importantă. Totul a fost postat pe contul ei de Instagram.
18.06.2021 | 12:15
Viviana Sposub veste importanta pentru fani Ce a postat pe Instagram
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub le-a dat fanilor o veste importantă în legătură cu întoarcerea ei la Vorbește Lumea. Începând de luni, 14 iunie, tânăra este alături de Cove și de alți membri ai echipei matinalului de la Pro TV.

Iubita lui George Burcea a ținut să le spună fanilor că a revenit în echipă și are de gând să stea cât mai mult. După ce s-a retras anul trecut, vedeta a s-a întors cu forțe proaspete pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub, veste importantă pentru fani. Ce a postat pe Instagram

Viviana Sposub le-a dat fanilor o veste importantă prin intermediul contului de Instagram. Telespectatorii i-au observat prezența în matinalul de la Pro TV săptămâna aceasta, alături de alte nume care s-au alăturat show-ului.

Vedeta i-a anunțat pe internauți că s-a întors în echipă, unde intenționează să rămână și de acum încolo.

ADVERTISEMENT

„Am să vă dau o veste mare! M-am întors în familia Vorbește Lumea!!! Dacă nu ați văzut încă pe Stories, am zis să vă anunț și aici.  Știți că eu postez mai rar, dar și când postez, vă împărtășesc numai lucruri frumoase.

Sper că vă bucurați pentru mine și că urmăriți emisiunea, mai ales că acum suntem într-o formulă foarte tare și ne-am făcut GAȘCĂ mare de vară! Vă puuup!”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Viviana Sposub va fi de luni până vineri alături de Cove. Sore și Theo Rose s-au alăturat și ele echipei, dar și Veverița și Coțofană.

Această este noua formulă a emisiunii după retragerea Lorei, care a prezentat din ianuarie și până în ediția de vinerea trecută, 11 iunie.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a decis să renunțe la emisiune pentru a se dedica proiectelor personale, iar matinalul de la Pro TV îi ocupa foarte mult din timp.

Adela Popescu a prezentat emisiunea până la începutul anului, atunci când a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară și că Lora îi va ține locul.

Emisiunea a avut parte de numeroase schimbări în doar jumătate de an. Deocamdată, Adela Popescu nu a anunțat când va reveni pe micile ecrane, dar până atunci telespectatorii vor rămâne cu echipa numeroasă de la cârma emisiunii.

ADVERTISEMENT