Life

Vizită secretă la Castelul Windsor. Meghan Markle și Prințul Harry, față în față cu Regina Elisabeta a II-a, după scandalul care a zguduit familia regală

Meghan Markle și Prințul Harry au avut prima vizită în Marea Britanie după acuzațiile la adresa familiei regale. Cei doi au avut discuții cu regina și Prințul Charles la Castelul Windsor.
15.04.2022 | 10:47
Vizita secreta la Castelul Windsor Meghan Markle si Printul Harry fata in fata cu Regina Elisabeta a IIa dupa scandalul care a zguduit familia regala
Meghan Markle și Prințul Harry, vizită în Marea Britanie. Foto: Colaj Fanatik / Hepta și Instagram
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry a făcut prima lor vizita în Anglia după ce au decis să renunțe la rolul lor din familia regală.

Meghan Markle și Prințul Harry, vizită în Marea Britanie. Discuții cu regina și Prințul Charles la Castelul Windsor

Ducii de Sussex au sosit miercuri în Marea Britanie și au stat la Frogmore Cottage, unde locuiesc în prezent Prințesa Eugenie și familia ei. Cei doi au fost văzuți mergând pe stradă, alături de o trăsură cu credincioși care mergeau la slujbă.

ADVERTISEMENT

Joi, Harry și Meghan au purtat discuții cu Regina Angliei, dar și cu Prințul Charles, într-o întrevedere după o lungă perioadă, scrie Daily Mail.

Destinația finală a cuplului nu a fost Anglia, ci Olanda, deoarece ei se îndreaptă spre Jocurile Invictus din această țară.

ADVERTISEMENT

Este prima dată când ducesa de Sussex și soțul ei au sosit în Marea Britanie de la renunțarea lor la statutul de membri ai familiei regale, dar și după faimosul interviu cu cei doi de la Oprah, în care au acuzat un membru al familiei regale de rang înalt de rasism la adresa lui Meghan.

Nici Prințul Charles nu a scăpat din vizorul celor doi duci, el fiind acuzat atunci că i-a retras sprijinul financiar lui Harry și nu numai. De atunci, cei doi au început să discute din ce în ce mai rar.

ADVERTISEMENT

În schimb, Meghan Markle s-a întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a pe data de 8 martie 2020, deci acum mai bine de doi ani, de Ziua Commonwealth-ului. Totuși, ducesa a informat că vorbește des cu regina la telefon.

Prințul Harry nu și-a mai văzut bunica de un an

Pe de altă parte, Prințul Harry nu și-a mai văzut bunica de la moartea soțului acesteia, Prințul Philip, în aprilie anul trecut.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry a lansat o acțiune în justiție la Înalta Curte împotriva Ministerului de Interne, deoarece a rămas fără protecția Poliției Metropolitane și consideră că este prea periculos pentru familia lui să stea în Anglia.

Astfel, un lucru care nu se cunoaște este cu ce anume au venit cei doi duci în Marea Britanie, având în vedere fricile lor legate de securitate.

Ducii de Sussex ar fi călătorit singuri, fără copii, deși Regina Elisabeta a II-a nici nu își cunoaște nepoata, pe Lilibet.

ADVERTISEMENT