Stiri sportive

Nebunia lui Gigi. S-a sucit cu Petrescu. Presiune la Hagi!

UPDATE 14:00 / Dacă în cursul dimineţii de duminică, Becali părea de acord cu condiţiile pe care le-a solicitat Dan Petrescu pentru a antrena Steaua, situaţia s-a schimbat cu 180 de grade în...
25.05.2014 | 11:00
Nebunia lui Gigi Sa sucit cu Petrescu Presiune la Hagi

UPDATE 14:00 / Dacă în cursul dimineţii de duminică, Becali părea de acord cu condiţiile pe care le-a solicitat Dan Petrescu pentru a antrena Steaua, situaţia s-a schimbat cu 180 de grade în doar cîteva ore. Gigi consideră salariul solicitat de “Bursuc” mult prea mare şi a luat iar legătura cu Hagi. “Aducem de la Viitorul cei mai buni jucători şi îi deţidem în coproprietate! În felul acesta vom evolua şi în Liga Campionilor şi vom vinde şi jucători! Academia o poţi trece pe numele soţiei sau a cuiva apropiat ţie, pentru a nu exista discuţii, şi vii fără probleme la Steaua! Tu m-ai ajutat să ies la muncă la Academie şi eu îţi propun să vii la Steaua. Nu se va băga nimeni peste tine!“, a fost mesajul pe care Gigi Becali i l-ar fi transmis prin apropiaţi lui Hagi conform surselor FANATIK.RO.  “Regele” nu se va bucura însă şi de un salariu generos de la Becali. Gigi i-a propus un salariu simbolic, urmînd ca, doar dacă va evolua în grupele Ligii Campionilor şi va cîştiga campionatul, să primească în jur de 2 milioane de euro!

UPDATE 12:27 / Dan Petrescu i-a cerut 100.000 de euro lunar lui Gigi pentru a antrena Steaua! Chiar dacă nu are în prezent lichidităţi, conform surselor FANATIK.RO omul de afaceri este dispus să-i plătească antrenorului suma cerută. Latifundiarul din Pipera nu vrea să îl lase pe Reghe să plece la Al Hilal, pînă arabii nu virează în conturile Stelei un milion de euro, tocmai banii de care are nevoie pentru a-l plăti un an pe Petrescu. Sursele FANATIK.RO susţin însă că “Bursucul”  ar vrea trei salarii în avans. “Petrescu a fost sfătuit de Olăroiu că dacă vrea să semneze cu Steaua să ceară şi cîteva salarii în avans, pentru că nu se ştie cum i se pune pata lui Gigi din vreun motiv. În general, cînd Gigi a avut mai multe restanţe către un antrenor a căutat motive pentru a-l da afară şi a nu-i mai da nimic. Ăsta e Gigi, aşa face mereu. Păi este posibil ca după ce Reghe a luat două titluri şi a intrat în grupele Ligii să ai restanţe la el de 900.000 de euro şi să mai ceri şi clauza de un milion de euro?! E incredibil! Asta e răsplata pentru ce a făcut Reghe la Steaua şi pentru Gigi Becali”, au dezvăluit sursele steliste pentru FANATIK.RO.

UPDATE 11:00 / Dan Petrescu are un acord verbal cu o altă echipă, iar negocierile pentru aducerea lui la Steaua sînt dificile. “Bursucul” a cerut timp de gîndire.

UPDATE 00:04 / Dan Petrescu s-a gîndit la cererea pe care patronul Stelei i-a adresat-o telefonic şi le-a transmis oamenilor lui Gigi Becali că astăzi va oferi un răspuns.

Altfel, în cursul serii de ieri, cînd s-au împlinit 25 de ani de la finala Milan – Steaua 4-0, Dan Petrescu a urmărit, la Bucureşti, finala Ligii Real – Atletico împreună cu olandezul Ruud Gullitt, adversarul său din acel meci.

UPDATE 21:17 / Gică Hagi a confirmat informaţiile oferite de FANATIK încă de la prînz, conform cărora “Regele” nu este interesat de oferta Stelei tocmai din cauză că ar intra în conflict de interese cu echipa sa, Viitorul. “Ce discuţie să fie? Eu am club de fotbal. Terminaţi cu comedia. N-are logică. Sînt patron. N-am cum să antrenez alt club de fotbal în aceeaşi categorie. De vrut, mă vor toţi, dar dacă se şi poate. Eu ce fac cu clubul meu?  N-are sens. În România pot să antrenez doar Viitorul. Nu se poate, e conflict de interese. Cu toate că Steaua e în inima mea. Dar nu se mai poate acum, am un club, sînt implicat“, a spus Hagi la Dolce Sport.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

______________________________________________________________________________________________________

UPDATE 18:09 / Gigi Becali nu vrea să fie lăsat fără variante şi, în lipsa unui răspuns ferm din partea lui Gică Hagi, patronul Stelei a ţinut să discute personal şi cu Dan Petrescu. Afaceristul, încarcerat în această perioadă la penitenciarul Poarta Albă, l-a sunat astăzi pe antrenorul care în 2009 luat titlul cu Unirea Urziceni şi i-a dat un ultimatum clar. “Dane, te sun pentru că vreau să vorbesc personal cu tine, să îţi dai seama că sînt foarte serios. Te vreau la Steaua, aş vrea să ne înţelegem, dar trebuie să mă înţelegi şi tu pe mine. Eu nu o să pot negocia cu tine pentru că va fi greu să vorbim, nu am atîtea minute. Aşa că te rog următorul lucru: gîndeşte-te la ce vrei tu, la salariu, buget, tot, tot, tot!, iar apoi transmite-le pretenţiile tale oamenilor mei. O să analizăm şi noi, iar apoi o să-ţi dăm un răspuns. Cred că e cel mai corect aşa“, a spus Becali. Petrescu l-a ascultat şi i-a transmis patronului campioanei că o să se gîndescă serios la oferta făcută.

_______________________________________________________________________________________________________

UPDATE 13.10 / Între oficialii Stelei şi Gică Hagi a avut loc o primă rundă de negocieri încă după meciul din Cupă cu Astra. Şansele ca Gică Hagi să ajungă în Ghencea sînt însă destul de mici. “Nici nu se pune problema acum. E prea complicat pentru mine, am şi Viitorul, nu pot renunţa. O să antrenez în străinătate sau chiar Viitorul“, a sunat mesajul “Regelui”. Nu este exclusă însă o rundă directă de negocieri între Hagi şi Becali, iar Gigi să izbutească să-l convingă.

Dacă Hagi chiar nu poate fi convins să preia Steaua, patronul din Ghencea va trece la o altă ţintă grea şi va face tot posibilul să-l aducă pe Dan Petrescu!

_______________________________________________________________________________________________________

UPDATE 24.05, ora 00:59 / Gigi Becali a anticipat posibilitatea ca Laurenţiu Reghecampf să se despartă de Steaua şi a plănuit alături de apropiaţi ce strategie să urmeze în cazul în care actualul tehnician îşi reziliază contractul. Prima variantă care i-a venit în cap patronului campioanei a fost Gică Hagi, dar „Regele” nu este o variantă de care Becali este sigur.

Tocmai de aceea, latifundiarul are şi o alternativă-şoc: Dan Petrescu! Finanţatorul roş-albaştrilor le-a transmis apropiaţilor să ia legătura cu „Bursucul” pentru a se interesa de situaţia acestuia, dar şi de părerea lui despre posibilitatea de a prelua Steaua. „Să-i transmiteţi, vă rog, că deşi eu ţin mult la el, acum este ultima dată cînd îl ofertez. I-am acordat mai multe şanse şi m-a refuzat de fiecare dată. E un antrenor foarte bun, îl vreau, dar dacă nici acum nu va accepta eu nu mă mai rog de el”, a fost mesajul pe care Becali l-a lansat.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

______________________________________________________________________________________________________

UPDATE 20.40 / Gică Hagi a anunţat că îşi doreşte să antreneze. “Reghe o să vorbească despre meci, se vorbesc multe în presă. De săptămîna viitoare mă gîndesc. Mi-ar plăcea să mă întorc să antrenez”, a fost declaraţia scurtă a lui Hagi care lasă loc de o posibilă revenire în Ghencea.

UPDATE 16:30 / Gică Hagi va fi noul antrenor al Stelei, anunţă ediţia arabă a Eurosport. “Clubul din România este discret în privinţa negocierilor deoarece va beneficia financiar din plecarea lui Reghecampf, acesta avînd o clauză de reziliere de pînă la un milion de dolari”, anunţă Eurosport. Hagi a fost dorit la Steaua şi în urmă cu doi ani, dar l-a refuzat pe Gigi Becali, iar acesta s-a orientat către Laurenţiu Reghecampf. Hagi a mai pregătit-o pe Steaua în 2007, însă a plecat după un conflict cu Gigi Becali.

UPDATE. 23.05.2014, 00:01 / Surse din anturajul steliştilor ne-au dezvăluit că, deşi Reghecampf nu a comentat pînă acum că Gigi Becali are să-i achite foarte mulţi bani, se pare că între timp lucrurile s-au schimbat, iar antrenorul este destul de deranjat de situaţie. FANATIK a aflat că Gigi Becali nu i-a achitat nici pînă acum prima integrală lui Reghe pentru cîştigarea primului titlu şi pentru participarea în Liga Campionilor. În aceste condiţii, cu tot cu restanţe salariale, prime de meci şi prime de obiectiv, suma restantă pe care antrenorul clubului din Ghencea o are de primit de la patronul său este de aproximativ un milion de euro!

*********************************************************

UPDATE 19:00 / Gigi Becali l-a sunat, azi, pe Laurenţiu Reghecampf pentru a-i transmite un ultim mesaj înainte de finala Cupei României de mîine seară contra Astrei Giurgiu.Reghe, tată, tu ţi-ai făcut treaba pînă acum la Steaua. Ai demonstrat tututor că eşti cel mai tare. Eu nu ţi-am impus să iei Cupa României, dar dacă tu vrei neapărat să aduci în vitrina noastră şi acest trofeu, atunci îţi urez multă baftă. Totodată, spune-le la băieţi că mă voi ţine de cuvînt cu tot ce le-am promis”, i-a spus latifundiarul din Pipera antrenorului său.

**********************************************************

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

După ce a cîştigat două titluri cu Steaua şi o Supercupă a României, Laurenţiu Reghecampf a devenit, la doar 38 de ani, unul dintre cei mai curtaţi antrenori din fotbalul românesc. Însă, chiar dacă în urmă cu o lună i-a promis lui Gigi Becali că va continua în Ghencea şi din sezonul următor, FANATIK a aflat că tehnicianul roş-albaştrilor face în aceste zile cu greu faţă tentaţiei de a pregăti o echipă în străinătate.

Reghecampf este pus sub presiune de ofertele pe care le-a primit în ultimul timp sînt din ce în ce mai greu de refuzat, mai ales că salariile care i se promit sînt foarte mari în comparaţie cu cît cîştigă acum în Ghencea. Mai mult, după meciul cu Oţelul, la conferinţa de presă, Reghe a lăsat impresia că ia în considerare foarte serios să plece din Ghencea! „După finala de Cupă voi face o conferinţă de presă, vom discuta şi veţi afla mai multe despre viitorul meu. Totuşi, dacă Steaua doreşte să se bată la titlu şi din sezonul următor, atunci fără investiţii serioase în transferuri va fi foarte greu”,a spus Reghecampf.

Sursele FANATIK susţin că Laurenţiu Reghecampf va face după finala Cupei României o vizită la Poarta Albă pentru a purta o discuţie tranşantă cu Gigi Becali. Tehnicianul îi va expune patronului toate ofertele pe care le are, pentru a-şi negocia, practic, viitorul şi a lua împreună o decizie.

Basel a venit la Bucureşti după el

Tehnicianul roş-albaştrilor are în aceste momente pe masă şi una dintre cele mai interesante oferte. În această săptămînă se află la Bucureşti oficialii echipei FC Basel, fosta adversară a steliştilor în Liga Campionilor. La o zi după ce s-au despărţit Murat Yakin, elveţienii au ajuns în Capitală chiar în ziua meciului cu Oţelul Galaţi. Astfel, după o primă rundă de discuţii, FANATIK.RO a aflat că Reghe a primit o ofertă de contract pe doi ani de zile, cu un salariu anual de 1,5 milioane de euro pe an. Totodată, tehnicianului i s-a oferit şi un buget de transferuri pentru această vară de 25 milioane de euro.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!