Sport

Vizită surpriză în cantonamentul lui FCSB! Un campion a venit să îi învețe pe roș-albaștri cum să bată orice adversar. Video

Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut parte de o vizită neașteptată în cantonamentul de la Berceni, din partea lui Sorin Căliniuc, care ar putea să îi ajute la următoarele partide din Casa Pariurilor Liga 1.
16.09.2021 | 08:50
Vizita surpriza in cantonamentul lui FCSB Un campion a venit sa ii invete pe rosalbastri cum sa bata orice adversar Video
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României e pe val după victoria la scor în fața celor de la Dinamo, iar echipa lui Gigi Becali se va deplasa la Craiova unde va întâlni echipa lui Adrian Mutu.

Managerul general Mihai Stoica a declarat la Digi Sport că se teme de meciul cu FC U Craiova 1948, așa că a încercat să îi mobilezeze pe jucători cu un invitat surpriză.

ADVERTISEMENT

Vizită neașteptată a lui Sorin Căliniuc la baza de pregătire a FCSB de la Berceni

Luptătorul Sorin Căliniuc le-a făcut o vizită jucătorilor lui Edi Iordănescu în timpul antrenamentelor de la Berceni premergătoare plecării spre Craiova, anunță as.ro.

Campionul din kick-boxing a venit să îi îmbărbăteze pe Keșeru și compania alături de antrenorul său înaintea meciului de pe „Ion Oblemenco”, unde vor fi primiți ca un adevărat inamic.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica îi duce pe jucători la galele luptătorului pe care îl dă drept exemplu de atitudine și dăruire, așa cum ar trebui să fie și ei pe teren și să nu cedeze niciodată.

Mihai Stoica vrea să îi motiveze pe jucători înainte de meciul cu FC U Craiova 1948

Mihai Stoica a vrut astfel să își stimuleze astfel jucătorii înainte de meciul dificil de la Craiova, care se va disputa pe data de 18 septembrie, de la ora 20:00: „Fiţi ca el şi vom fi din nou campioni!”, le-a transmis Meme.

ADVERTISEMENT

„Ştiu că are ceva ce foarte puţini luptători au, doar cei mari. Are inima! Şi mai ştiu că pentru el absolut nimic nu e imposibil”, a fost caracterizarea lui Mihai Stoica pentru luptătorul de 25 de ani.

Mesajul jucătorilor de la FCSB pentru Sorin Căliniuc: „Să-l baţi ca FCSB pe Dinamo!”

Jucătorii lui Edi Iordănescu i-au transmis de asemenea lui Sorin Căliniuc, care va avea un meci extrem de greu la Oradea, unde își va apărarea centura de campion Colosseum pe 20 septembrie: „Să-l bați ca FCSB pe Dinamo! Hai, Sorin! Hai, România!”, a fost mesajul jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a mărturisit că Sorin Căliniuc are o calitate foarte importantă pe care puțini sportivi o au și care îl va ajuta extrem de mult: „Știu că are ceva ce foarte puțini lupători au. Doar cei foarte mari. Are inimă! Și mai știu că pentru el absolut nimic nu e imposibil”.

„N-aș putea să îi dau knockout de șase ori! Cred că e de ajuns doar o dată”, s-a amuzat Sorin Căliniuc. „Susțineți-l pe Sorin Caliniuc! Multă baftă!”, le-a transmis și Claudiu Keșeru fanilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCU Craiova – FCSB: 2,00 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT