Sport

Vizită surpriză la Palat! Cine a venit să negocieze cu Gigi Becali pentru Ondrasek. Foto exclusiv

Transferul lui Zdenek Ondrasek la FCSB este aproape de a se finaliza. Rică Neaga, reprezentantul atacantului ceh, a purtat o nouă rundă de negocieri cu Gigi Becali.
22.06.2021 | 14:08
Vizita surpriza la Palat Cine a venit sa negocieze cu Gigi Becali pentru Ondrasek Foto exclusiv
Gigi Becali este gata să accepte pretenţiile contractuale ale lui Zdenek Ondrasek. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

A fost zi plină la palatul lui Gigi Becali, din Aleea Alexandru. Negocierile pentru Zdenek Ondrasek au intrat în linie dreaptă, iar patronul FCSB pare dispus să facă o concesie pentru jucătorul care ar urma să ocupe postul de atacant central în lotul lui Dinu Todoran.

Rică Neaga a avut luni dimineaţă o întâlnire cu Gigi Becali, în urma căreia pare să se fi ajuns la un consens cu privire la durata contractului pe care cehul îl va semna. Aici se împotmolise totul în prima rundă a negocierilor.

ADVERTISEMENT
Rică Neaga la palatul lui Becali
Rică Neaga pare să-l fi convins pe Gigi Becali să accepte pretenţiile lui Ondrasek.

Transferul lui Zdenek Ondrasek la FCSB, aproape de a se realiza. Gigi Becali ar fi dispus să îi ofere contract pe doi ani

Onderasek vrea contract pe doi ani, în vreme ce Becali voia să îl semneze pentru doar o stagiune. Acceptase, totuşi, ca înţelegerea să se prelungească automat în cazul în care cehul prinde un anumit număr de meciuri. Variantă pe care Ondrasek a refuzat-o categoric.

Presat să acopere postul deficitar, Gigi Becali pare să facă pasul înapoi şi să accepte un contract pe doi ani, aşa cum vrea cehul. În cazul în care Ondrasek nu va mai avea noi pretenţii, mutarea s-ar putea oficializa în următoarele zile.

ADVERTISEMENT

Zdenek Ondrasek, cotat la 750.000 de euro conform Transfermarkt.de, a jucat 36 de meciuri în toate competiţiile pentru Viktoria Plzen în sezonul recent încheiat. A marcat şapte goluri şi a dat o pasă decisivă. Cifre neconvingătoare pentru formaţia de pe locul 5 din Cehia, care ar vrea să se despartă de fotbalist.

Zdenek Ondrasek, două goluri pentru naţionala Cehiei în preliminariile pentru Euro 2020

Ondrasek, 32 de ani, are şi şapte selecţii la naţionala Cehiei, pentru care a şi marcat două goluri. Ambele în luna noiembrie a anului trecut, în preliminariile pentru Euro 2020, contra Angliei şi Slovaciei.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a despărţit în această vară de Ante Vukusic şi Alexandru Buziuc şi a rămas fără variante pentru postul de atacant central. A mai fost vizat pentru un transfer şi Andrei Dumiter, de la Sepsi, dar jucătorul de 22 de ani a refuzat să semneze pentru FCSB.

La palatul lui Gigi Becali fost luni şi Nicolae Dică, fost jucător şi antrenor la FCSB, în prezent secundul lui Mirel Rădoi la echipa naţională a României. Dică nu a venit pentru subiectul Ondrasek, ci altul a fost principalul subiect al negocierilor.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, şi el în vizită la Gigi Becali. Vrea jucători de la FCSB pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Nicolae Dică încearcă să îl convingă pe Gigi Becali să lase câţiva jucători din lotul FCSB la Jocurile Olimpice. Pentru moment, singurii în cazul cărora patronul FCSB ar fi dispus să facă o excepţie sunt Dragoş Nedelcu şi Ovidiu Perianu.

Nicolae Dică la palatul lui Gigi Becali
Nicolae Dică încearcă să obţină mai mulţi jucători de la FCSB la Jocurile Olimpice. Gigi Becali este greu de convins.

Nicolae Dică a încercat să îl convingă pe Gigi Becali să mai adauge ceva nume pe această listă, dar şansele par mici în continuare. “Am vorbit cu Mirel. I-am zis: ’băi, finule, o să încerc, că ești tu și mi-e jenă să te refuz definitiv. Nu pot să te refuz că nu e în regulă!’ O să încercăm să facem tot posibilul să îl ajutăm într-un fel. Mi-a spus lista și i-am zis, pe Perianu și Nedelcu îi putem lăsa, să fac un compromis.

Jucătorii accidentați, meciuri din trei în trei zile. El a înțeles. A zis ‘băi, nașule, nici nu îndrăznesc să îi cer pe Moruțan și Olaru’. Noi jucăm calificări de zece milioane în Conference League. Ce facem? Nu mai luăm banii că ne plimbăm la Jocurile Olimpice? Eu am încercat să negociez cu el că e finul meu”, declara Becali la finalul lunii mai.

ADVERTISEMENT