News

Vizuina tigroaicelor! Așa arată Aquincum, hotelul de 5 stele în care stă CSM!

10.05.2018 | 22:38
Vizuina tigroaicelor Asa arata Aquincum hotelul de 5 stele in care sta CSM

Semifinala cu Gyor din Final Four se apropie, iar presiunea pe Cristina Neagu și pe colegele ei crește din ce în ce mai mult. Pentru a le ajuta pe fete să se relaxeze, conducerea echipei bucureștene a găsit o ‘’vizuină’’ de lux. Așa arată Aquincum, hotelul de 5 stele în care stă CSM! FANATIK.RO vă prezintă imagini cu spectaculosul stabiliment.

Nume roman în inima Budapestei, de la Marcus Aurelius la Elvis!

Intrăm în Budapesta după o lungă călătorie și șerpuim încet spre hotelul unde va sta cazată echipa noastră. CSM București a ajuns în capitala Ungariei și va rămâne până luni într-un hotel ce are la picioare mândra Dunăre. Traficul este asemănător cu cel din București, pe alocuri există aglomerații destul de mari, dar șirurile de mașini curg pentru că semafoarele au o sincronizare perfectă la culoarea verde.

Ajungem la ‘’The Aquincum Hotel’’, o clădire impunătoare de 5 stele, în același timp cu fetele în care România își pun speranțele unei noi bucurii monumentale.

Hotelul poartă numele unei foste capitale a provinciei romane Panonia Inferioară. Pentru ca parfumul de legendă asupra fostului oraș antic Aquincum să fie cât mai rafinat, se spune că Marcus Aurelius a scris mare parte din capodopera ‘’Meditații’’ în interiorul acestuia.

 

Bijuteria arhitecturală se află la câțiva zeci de metri de parcul Elvis Presley! Poate nu știați, dar vecinii noștri l-au numit pe regele muzicii rock-roll cetățean de onoare al Budapestei în 2011 și îi respectă astfel contribuția la patrimoniul cultural mondial.

Liniștea lui Per și emoțiile fetelor

Autocarul inscripționat cu numele celor de la CSM București poposește în fața hotelului. Rând pe rând jucătoarele coboară. Încearcă să mimeze o oarecare relaxare, dar poți citi emoția și concentrarea din privirile fiecăreia. Spre deosebire de freamătul din licăritul ochilor de tigroaice, șeful haitei este mult mai încrezător.

Suedezul Per Johansson păsește apăsat, îmbrăcat ca pe un podium de prezentare de modă, și afișează un zâmbet cald pentru un nordic. După ce Neagu și restul colegelor se retrag în hotel și pleacă fiecare spre camere, tehnicianul rămâne afară și discută calm despre tactica pe care o va aborda cu un bun prieten. Siguranța pe care o transmite vine în total contrast cu rătăcirea elevelor sale. Poate tocmai aceasta va fi cheia succesului!

Aquincum, hotelul de 5 stele în care stă CSM. Paradis pentru prințesele lui Luca

Nicolae Luca, președintele celor de la CSM și omul care conduce delegația deplasată la Budapesta, a avut grijă ca handablistelor să nu le lipsească absolut nimic! Așa arată Aquincum, hotelul de 5 stele în care stă CSM. Bazine uriașe, saună terapeutică, tratamente faciale, masaje thai, împachetări și servicii de cosmetică!

Paturi nesfârșite, bucate alese și, evident, o sală de forță performantă.

Absolut tot ce au nevoie prințesele de la CSM în încercarea de a pune mâna pe coroana Europei. Vor fi din nou regine? Rămâne de văzut, dar începutul pare promițător. Emoțiile sunt risipite printr-o cură de frumos și bunăstare. Budapesta e gata să fie cucerită! Vezi toate imaginile sus în galerie foto.

151 240 de forinți, adică 477 de euro costă o cameră dublă deluxe pentru 4 nopți la hotelul unde sunt cazate jucătoarele celor de la CSM București