Fotbal intern

Vlad Achim a semnat cu Viitorul! Pe cât s-a înţeles fostul jucător FCSB

15.06.2018 | 11:24
Vlad Achim a semnat cu Viitorul Pe cat sa inteles fostul jucator FCSB

Vlad Achim a semnat cu Viitorul Constanţa, echipă la care a mai activat şi înainte să joace la FCSB. Intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali, fundaşul a plecat de la vicecampioana României la FC Botoşani, iar din acest sezon va evolua la trupa lui Gheorghe Hagi.

Becali a fost foc şi pară pe Achim, pe care l-a îndepărat de la club după un meci în care Nicolae Dică l-a introdus în teren pe parcursul jocului: “Vrei să dai gol îl bagi pe Man, nu pe Achim! Ce experienţă are.. vai vai, e aeriat, îi e frică, nu ştie pe ce lume trăieşte, se plimbă, stă pe-acolo, nici nu ştie ce face. Cum să ataci cu Achim? De-acum înainte nu o să-l mai bage pe Achim, vă garantez eu! N-o să mai fie în lot, ca să nu mai aibă cum să-l bage! O să vedeţi, o să-i plătesc salariul, dar n-o să mai intre pe teren. Chiar stăteam şi mă întrebam de ce nu l-am vândut în vară. Pe urmă mi-am dat seama de ce: că am uitat de el! Nici nu mai ştiam că e la echipă. Dar o să remedeim chestia asta”, spunea Becali”, spunea în 2017 Gigi Becali, iar mijlocaşul dispărea de la echipă. Acum, a fost prezentat la clubul lui Hagi:

Vlad Achim a semnat cu Viitorul

“Începând de astăzi, Vlad Achim a redevenit jucătorul Vitorului. În vârstă de 29 de ani, Vlad Achim a semnat un contract pe trei ani cu FC Viitorul. Achim a mai evoluat pentru FC Viitorul în turul sezonului 2015/2016, când a jucat în 17 meciuri, adunând două goluri și șase assist-uri. FC Viitorul îi urează bun venit lui Vlad Achim și evoluții foarte bune în tricoul negru-albastru”, se arată pe site-ul Viitorului.

Vlad Achim a jucat la echipe precum Ceahlăul Piatra Neamţ, Viitorul Constanţa, FC Voluntari, FC Botoşani şi FCSB.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Achim