Sport

Oltenii dau vina pe ghinion după FCU Craiova – FCSB 0-2 ”Mingea nu vrea să intre în poartă”

După 0-2 cu FCSB, ca și Nicolo Napoli, Achim crede că lipsa de eficacitate a dus la lipsa de rezultate, însă, spre deosebire de antrenor, jucătorul o pune pe seama ghinionului.
14.11.2022 | 00:34
Oltenii dau vina pe ghinion dupa FCU Craiova  FCSB 02 Mingea nu vrea sa intre in poarta
Vlad Achim pune lipsa de rezultate a echipei pe seama ghinionului, dar crede că FC U Craiova 1948 are posibilitatea de a ieși din criză. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a cedat, 0-2, cu FCSB. Un rezultat în urma căruia echipa lui Mititelu rămâne pe penultima poziție în clasament. Și Vlad Achim, precum antrenorul său, Nicolo Napoli, pune rezultatul pe lipsa de eficacitate. Doar că spre deosebire de tehnician, el a identificat o altă cauză pentru această problemă.

Vlad Achim: ”Când mingea nu vrea să intre în poartă”

Dacă în Cupa României Betano, la primul meci al lui Nicolo Napoli după revenirea pe banca tehnică, FC U Craiova 1948 s-a impus cu FC Voluntari, în SuperLiga își continuă seria de rezultate nefavorabile.

ADVERTISEMENT

Oltenii n-au mai câștigat în campionat de două luni, de la acel 1-0 cu Rapid, în 10 septembrie. Iar una dintre probleme este faptul că echipa nu reușește să-și fructifice ocaziile.

S-a întâmplat la fel și în meciul cu FCSB. Însă, dacă Nicolo Napoli a pus lipsa de eficacitate și pe faptul că jucătorii sunt prea individualiști, Vlad Achim crede că de vină este ghinionul.

ADVERTISEMENT

Și spune că speră ca acesta să nu-și mai pună amprenta în meciurile următoare, astfel încât FC U Craiova 1948 să poate obțină puncte. Pentru că este convins că pot veni rezultate pozitive.

”Într-un fel este bună această pauză. Trebuie să ne regrupăm, să ne limpezim mințile. Merge acasă fiecare, apoi să revenim cu altă concentrare, cu dorință și să scoatem echipa de unde este.

ADVERTISEMENT

La pauză eram supărați din cauza acestor goluri primite. Pentru cadourile pe care le facem. Nu pot să spun că jocul a fost unul foarte slab.

Asta s-a întâmplat și cu CFR Cluj și cu Farul. Ce pot să spun? Când mingea nu vrea să intre în poartă… O să lucrăm la finalizare.

ADVERTISEMENT

La unele faze chiar ține și de ghinion. La primul gol, mingea lor este deviată și intră în poartă, la noi, deviată la Chițu și se lovește de portar.

Eu zic că aceste lucruri vor trece și dacă vom reuși să fim de la început mult mai bine concentrați, mai bine intrați în joc, vor veni rezultatele pozitive, pentru că avem jucători buni”, a declarat Vlad Achim, la finalul partidei cu FCSB.

ADVERTISEMENT