Fotbal intern

Ce clauze au jucătorii împrumutaţi de FCSB. “Asta e situaţia!”

Vlad Achim a fost cedat sub formă de împrumut de FCSB la FC Botoşani, dar oficialii vicecampioanei României i-au pus două clauze în contract.
08.01.2018 | 09:18
Ce clauze au jucatorii imprumutati de FCSB Asta e situatia
ADVERTISEMENT

Mijlocaşul central în vârstă de 28 de ani a explicat de ce a ales să accepte să evolueze pentru FC Botoşani şi susţine că a fost important şi faptul că va lucra cu antrenorul Costel Enache la trupa finanţată de Valeriu Iftime. Mai mult, Vlad Achim a dezvăluit şi ce clauze are în contractul semnat cu FC Botoşani.

“Aşa a fost situaţia cu Steaua, m-am înţeles cu FC Botoşani, am fost mulţumit de condiţii, s-a ţinut cont de ceea ce am cerut şi am venit aici. Obiectivul e clar, intrarea în playoff, asta s-a discutat de la început, de când am negociat. Putem spune că am venit şi pentru Costel Enache, tehnician alături de care am avut o colaboare bună la Piatra Neamţ. Ştiu ce joacă, ştiu că are o echipă agresivă, pe stilul meu. Mi-a plăcut asta.

ADVERTISEMENT

Vlad Achim: “Nu pot juca împotriva lor!”

Concurenţa e mare, e normal, dar nu mă sperie concurenţa. Sperăm să facem toţi o treabă bună. Am clauză, nu pot să joc împotriva Stelei. Aş fi vrut să joc, dar asta-i situaţia. Sunt împrumutat un an şi jumătate, cu clauză că pot să mă întorc oricând la cerinţa clubului”, a spus Vlad Achim pentru o emisiune de sport.

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Vlad Achim a ajuns la FCSB în vara anului 2016, dar nu a reuşit să se impună la prima echipă. Astfel, mijlocaşul care a evoluat în trecut pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Viitorul Constanţa şi FC Voluntari a fost trimis la FCSB II. În sezonul 2017-2018 a bifat 11 meciuri, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă. 

ADVERTISEMENT

43 de meciuri are Vlad Achim pentru FCSB, în toate competiţiile