Carousel hot news

Doi renegaţi de la FCSB, doriţi de o rivală. “Ne interesează amândoi!”

Vlad Achim şi Marian Plească nu au mai jucat de mult timp în primul "11" al roş-albaştrilor, iar Gigi Becali a declarat că nici nu prea mai au şanse să îi vedem cât de curând la prima...
Autor: Daniel Vlad | 19.10.2017 | 17:40
Doi renegaţi de la FCSB, doriţi de o rivală.

Vlad Achim şi Marian Plească nu au mai jucat de mult timp în primul “11” al roş-albaştrilor, iar Gigi Becali a declarat că nici nu prea mai au şanse să îi vedem cât de curând la prima echipă. Astfel, cei doi au evolutat în ultima perioadă mai mult în Liga 3, pentru FCSB 2, iar din iarnă mai mult ca sigur vor încerca să îşi găsească alte echipe în Liga 1 Betano unde să joace deoarece s-au săturat să tot evolueze sub comanda lui Masimo Pedrazzini.

Dar FANATIK,RO a aflat că aceştia nu vor duce lipsă de oferte, iar unul dintre cluburile din Liga 1 Betano care deja s-au interesat de serviciile celor doi fotbalişti cu şatele vechi în primul eşalon este Astra Giurgiu. Contactat pentru a discutat despre posibilele transferuri, Dani Coman a accceptat să ne ofere amănunte şi ne-a spus în ce condiţii ar putea ca achiziţiile respective să se facă în această iarnă. Însă nu înainte de a îi cere opinia finală şi antrenorului Edi Iordănescu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Pe Vlad Achim am fost la un pas să îl transferăm!”

Dani Coman ne-a confirmat că îl înteresează Vlad Achim şi Marian Pleaşcă. “ Pentru Vlad Achim am fost în discuţii în urmă cu ceva timp, dat totul a picat după ce nu a mai dorit domnul Gigi Becali să îi dea drumul. El a avut acele probleme la Steaua, iar noi am vrut să îl aducem la Astra. Însă între timp noi l-am adus pe Takaiuki. Dar în iarnă vom discuta cu Edi Iordănescu şi o să îl întrebăm ce jucători mai are nevoie.

Pot să vă spun că pe mine mă mai interesează de la Steaua şi Marian Pleaşcă. El este un jucător pe care eu îl plac mult. Este un băiat care munceşte mult pe teren şi sunt sigur că ne-ar putea ajuta. Dar, la fel ca şi în cazul lui Achim eu o să îi cer opinia lui Edi Iordănescu şi pentru Pleaşcă. Dacă vom putera să îi aducem la noi vom afla în după ce se va dechide din nou campania de transferuri”, a încheiat Dani Coman pentru FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!