Probleme pentru un stelist. “Nu putem să îl mai plătim!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
14/04/2018, 18:01
Probleme pentru un stelist. “Nu putem să îl mai plătim!”

Gigi Becali a decis în această iarnă să îl dea pe Vlad Achim la FC Botoşani până la expirarea contractului cu FCSB. Astfel, mijlocaşul roş-albaştrilor a acceptat să meargă la echipa pregătită de Costel Enache pentru un an şi jumătate. Vezi detalii. Însă i-a rugat pe şefii moldovenilor să îl lase să plece în această vară la o altă formaţie dacă pe adresa sa o să vină vreo ofertă de transfer.

Dar FC Botoşani nu s-a calificat în play-off, iar evoluţiile lui Achim nu au fost atât de bune încât să le atragă atenţia altor formaţii. Contactat de către FANATIK.RO, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a vorbit despre situaţia mijlocaşului transferat în iarna de la FCSB şi a dezvăluit ce intenţionează să facă la vară faţă de acest jucător.

“Nu putem să îl mai ţinem în condiţiile actuale!”

Valeriu Iftime este convins că necalificarea moldovenilor în play-off a contact cel mai mult în decizia pe care a luat-o faţă de Achim. “Noi l-am adus pe Achim la FC Botoşani cu inima deschisă şi am fost convinşi că el o să ne ajute să ne calificăm în play-off. Dar uitaţi că nu am ajuns acolo, dar nici evoluţiile lui Achim nu a fost foarte bune ca să îl facă pe acesta să intre în atenţia altor echipe.

Noi am avut cu Achim o înţelegere clară. El este jucătorul nostru până la finalul contractului său cu FCSB, adică pe un an şi jumătate. În vară trebuia să îl lăsăm să plece la o altă formaţie, dar faptul că noi nu am ajuns în play-off a făcut ca el să nu primească nici o ofertă pe adresa sa. Însă nici noi nu mai putem să îl ţinem la Botoşani pe aceleaşi condiţii financiare pe care le are acum. Gigi îi plăteşte o treime din salariu, iar noi cea mai mare parte din bani. Dacă el va accepta un salariu mai mic din partea noastră atunci îl vom ţine la Botoşani, dacă nu, atunci o să ne despărţim. Nu ştiu dacă Steaua îl vrea înapoi”, a spus Iftime.

12.000 de euro pe lună este salariul lui Achim

Închide ×