Fotbal intern

După transferul lui Vlad Achim, la Dinamo au ajuns încă 6 jucători

20.08.2020 | 16:49
Dupa transferul lui Vlad Achim la Dinamo au ajuns inca 6 jucatori
ADVERTISEMENT

Vlad Achim este primul fotbalist transferat de Dinamo pentru sezonul 2020-2021. Fotbalistul s-a despărţit marţi de Viitorul şi a semnat imediat cu formaţia “alb-roşie”.

UPDATE, 20 august, ora 16:31 / După transferul lui Vlad Achim de la Viitorul, antrenorul dinamovist Gigi Mulțescu a primit noi întăriri la antrenamente: 6 jucători care au revenit în curtea „câinilor roșii” după ce au fost împrumutați la diverse echipe în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Este vorba de portarul Mihai Alexandru Eșanu, fundașii centrali Florin Bejan și Vlad Petru Gîsă, mijlocașii Geani Mihai Crețu și Alin Gabriel Lazăr, precum și de atacantul Cătălin Ionuț Măgureanu.

Din nou acasă!Șase jucători dinamoviști au revenit în această vară la echipa din Ștefan cel Mare, la antrenamentele…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Thursday, August 20, 2020


UPDATE, 18 august, ora 13:55 / Vlad Achim a semnat cu Dinamo un contract valabil pe două sezoane. Primul transfer din epoca spaniolilor în Şoseaua Ştefan cel Mare a fost prezentat oficial pe site-ul clubului.

ADVERTISEMENT

“Directorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial transferul mijlocașului Vlad Achim la Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale”, au anunţat “câinii”.


UPDATE, 18 august, ora 12:41 / Viitorul a anunţat că acordul cu Vlad Achim a expirat şi fotbalistul a devenit liber de contract.

ADVERTISEMENT

“Mijlocașul Vlad Achim nu mai este de astăzi jucătorul formației noastre, după ce contractul dintre cele două părți a expirat. Ajuns la formația noastră la începutul sezonului 2018/2019, Vlad Achim a îmbrăcat de 65 de ori tricoul negru-albastru în toate competițiile, reușind să înscrie și 7 goluri. Cu FC Viitorul Constanța a câștigat Cupa și Supercupa României în 2019. Mulțumim Vlad Achim pentru evoluțiile în tricoul negru-albastru și îti dorim mult succes pe viitor”, a fost anunţul oficial al Viitorului.


Potrivit celor de la ProSport, Achim și noua conducere a lui Dinamo negociază. Jucătorul a evoluat în ultimele două stagiuni la Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al lui FCSB în perioada 2016-2018, Achim va fi primul jucător adus de investitorii spanioli care o conduc acum pe Dinamo.

”Da, urmează să semneze cu Dinamo”

Gică Popescu a spus că Viitoul Constanța îl lasă pe Achim să se transfere la Dinamo. ”Am avut o înțelegere cu Vlad când a semnat prelungirea cu noi și acum îl vom lăsa să plece. Cuvântul e cuvânt la Viitorul. Din ce am înțeles, da, urmează să semneze cu Dinamo”, a spus Gică Popescu, potrivit sursei citate.

5 goluri a reușit fotbalistul în tricoul celor de la Viitorul, în stagiunea 2019-2020. 500 de mii de euro valorează Vlad Achim potrivit transfermarkt.com.

231 de jocuri a bifat fotbalistul în primul eșalon și a marcat de 20 de ori. La Ceahlăul Piatra Neamț, Viitorul, FCSB și FC Botoșani a jucat Vlad Achim în Liga 1. Fotbalistul s-a născut în Constanța și a jucat pentru grupele de juniori de la Farul.

Gigi Becali l-a criticat în trecut pe Achim

”Vrei să dai gol îl bagi pe Man, nu pe Achim! Ce experiență are…vai vai, e aerian, îi e frică, nu știe pe ce lume trăiește, se plimbă stă pe-acolo, nici nu știe ce face. Cum să ataci cu Achim?

De-acum înainte nu o să-l mai bage pe Achim, vă garantez eu! N-o să mai fie în lot, ca să nu mai aibă cum să-l bage! O să vedeți, o să-i plătesc salariul, dar n-o să mai intre pe teren.

 Chiar stăteam și mă întrebam de ce nu l-am vândut în vară. Pe urmă mi-am dat seama de ce: că am uitat de el! Nici nu mai știam că e la echipă. Dar o să remediem chestia asta”, declara Gigi Becali, în urmă cu trei ani.

ADVERTISEMENT