Fotbal intern

Vlad Chiricheș a făcut ruptură în meciul Feroe – România! Căpitanul, schimbat cu Adi Rus. Vin Burcă și Cristea

12.10.2019 | 21:09
Vlad Chiriches a facut ruptura in meciul Feroe  Romania Capitanul schimbat cu Adi Rus Vin Burca si Cristea
Vlad Chiricheș a făcut întindere la meciul Insulele Feroe - România
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei naționale, Vlad Chiricheș, a făcut întindere la meciul Insulele Feroe – România, din preliminariile Campionatului European din 2020. Fundașul central a ratat o mare parte a sezonului precedent, tot din cauza unei accidentări.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.69 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe” la meciul Franța – Turcia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

UPDATE 12 octombrie, ora 21:10 /Cosmin Contra a anunțat la finalul meciului că îi va chema pe Burcă și Cristea la lot, după accidentarea lui Vlad Chiricheș: „Chiricheș are ruptură și probabil că mâine vor veni doi jucători la Mogoșoaia. Probabil Cristea și Burcă vor veni. Keșeru are o contractură sau un cârcel, nu este așa grav”


Vlad Chiricheș a făcut întindere la meciul Feroe – România

În minutul 37 al meciului Insulele Feroe – România, Vlad Chiricheș a încercat să respingă o minge din careul ”tricolorilor”, dar a suferit o întindere la coapsa dreaptă. Căpitanul ”tricolorilor” a simțit imediat că nu mai poate continua jocul și a cerut schimbare. Un minut mai târziu, selecționerul Cosmin Contra îl trimitea în teren pe Adrian Rus.

ADVERTISEMENT

Și celălalt fundaș central al reprezentativei României, Ionuț Nedelcearu, a avut probleme în partida de la Torshavn. Fostul dinamovist ar fi meritat să fie eliminat în minutul 18 pentru un fault din poziție de ultim apărător, dar a scăpat doar cu un cartonaș galben din partea arbitrului azer Aliyar Aghayev.

Contra a rămas doar cu 3 fundași centrali

Întâlnirea Insulele Feroe – România contează pentru etapa a șaptea a Grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Accidentarea lui Vlad Chiricheș este o veste foarte proastă pentru selecționerul Cosmin Contra, mai ales că și Dragoș Grigore s-a accidentat și nu poate evolua în următorul meci, cu Norvegia. În acest moment, pe postul de fundaș central mai pot evolua doar trei jucător: Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus și Alin Toșca, acesta din urmă adus la națională mai mult pentru postul de apărărtor stânga.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Cosmin Contra ar putea să apeleze pentru partida cu Norvegia la fundașul campioanei CFR Cluj, Andrei Burcă.