Fotbal international

Vlad Chiricheș a revenit la antrenamente după operație! Veste bună pentru Napoli și naționala României. Video

27.11.2018 | 20:10
Vlad Chiricheș a revenit la antrenamente după operația suferită în 10 septembrie

Fundașul echipei SSC Napoli, Vlad Chiricheș, a revenit la antrenamente după operația suferită în 10 septembrie, în urma accidentării din meciul România – Muntenegru 0-0 din Liga Națiunilor. Căpitanul ”tricolorilor” a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng, iar revenirea sa pe teren era programată pentru luna martie a anului 2019.

Intervenția chirurgicală a lui Vlad Chiricheș a avut loc la clinica Vila Stuart din Roma și a fost făcută de celebrul profesor Mariani. Fundașul central de la Napoli a călcat greșit la meciul România – Muntenegru la o fază de atac a oaspeților și a rămas întins pe gazon, solicitând intervenția stafului medical.

Vlad Chiricheș este tratat de medicul echipei naționale a României după accidentarea din meciul cu Muntenegru
Vlad Chiricheș este tratat de medicul echipei naționale a României după accidentarea din meciul cu Muntenegru

Vlad Chiricheș a revenit la antrenamente după operație: ”S-a pregătit separat”

La două luni și jumătate după ce a fost operat, Vlad Chiricheș a revenit la antrenamentele formații SSC Napoli, care se pregătește pentru întâlnirea cu Steaua Roșie Belgrad din grupele Champions League, care se va disputa miercuri, de la ora 22:00, pe stadionul San Paulo. Internaționalul român a efectuat alergări ușoare de unul singur și a lovit și mingea. Imaginile de la ședința de pregătire le puteți vedea aici.

”Trebuie să vă dau o veste bună despre Vlad Chiricheş. Fundaşul român îşi continuă recuperarea. Totul merge bine, astfel încât azi, în timp ce coechipierii lui terminau şedinţa de pregătire, el se antrena executând penaltiuri”, a a anunțat și jurnalistul italian Valter De Maggio, care a fost prezent la baza de pregătire de la Castel Volturno.

Imediat după ce fundașul român s-a accidentat, colegul său de la Napoli, Lorenzo Insigne i-a dedicat golul marcat în partida cu Parma. După ce a marcat, internaționalul italian a mers la banca de rezerve de unde a luat un tricou cu numărul 21 și cu numele lui Chiricheș pe care l-a arătat spectatorilor, dar și la camera de luat vederi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri