Fotbal international

Vlad Chiricheș a semnat cu Sassuolo! Sumă uriașă de transfer plătită lui Napoli. Mesajul emoționant al românului pentru fosta echipă. VIDEO

02.09.2019 | 15:10
Vlad Chiriches a semnat cu Sassuolo Suma uriasa de transfer platita lui Napoli Mesajul emotionant al romanului pentru fosta echipa VIDEO

Vlad Chiricheș a semnat cu Sassuolo în ultima zi a perioadei de mercato. Napoli a dat o lovitură cu transferul românului. Fundașul a fost cedat pentru 12 milioane de euro celor de la Sassuolo. Oficialii echipei de pe Mapei Stadium au anunțat mutarea. 


UPDATE 2 septembrie, ora 15:25 / Vlad Chiricheș a scris un mesaj emoționant pentru fanii lui Napoli pe rețelele de socializare. Mulțumesc Napoli. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, am trăit alături de voi 4 ani extraordinari și vă voi purta mereu în suflet. Napoli o să-mi lipsești. Mulțumesc!”, a scris fundașul naționalei pe Instagram.


Vlad Chiricheș a semnat cu Sassuolo! Napoli primește 12 milioane de euro

“Sassuolo anunță finalizarea următoarei operațiuni în mercato: Chiricheș (născut în 1989, fundaș) a fost împrumutat un an cu obligația cumpărării definitive de la Napoli”, anunță site-ul oficial al celor de la Sassuolo.

Vlad Chiricheș a fost împrumutat un an la Sassuolo, club care va avea vara viitoare opțiune obligatorie de transfer pentru 12 milioane de euro. Este o procedură asemănătoare ca și în cazul transferului lui Kylian Mbappe de la AS Monaco la PSG, în 2017, la o altă scară. Atunci, PSG l-a împrumutat un an pe Mbappe, cu opțiune de transfer definitiv în sezonul viitor, parizienii fiind obligați să plătească 180 de milioane de euro în stagiunea viitoare.

Napoli a făcut o super afacere cu Vlad Chiricheș. Fundașul a fost adus în 2015 pentru 6 milioane de euro și a fost vândut pe o sumă dublă patru ani mai târziu. În acest moment, Chiricheș este în cantonament cu echipa națională și se pregătește de meciurile cu Spania și Malta.

Vlad Chiricheș a semnat cu Sassuolo! Sumă uriașă de transfer plătită lui Napoli. OFICIAL
Vlad Chiricheș a semnat cu Sassuolo! Sumă uriașă de transfer plătită lui Napoli. OFICIAL

Antrenorul de Zerbi și Chiricheș s-au duelat pe teren în Liga 1

Fundașul în vârstă de 29 de ani a jucat foarte puțin în ultimii patru ani, doar 48 de meciuri. Accidentările repetate l-au ținut departe de teren perioade îndelungate de timp, însă acum are șansa unui nou început la o echipă care l-a adus să joace titular meci de meci. Cariera lui Chiricheș poate cunoaște o revitalizare dacă se va putea ține departe de accidentări.

Sassuolo este pregătită de Roberto de Zerbi, cel care îl cunoaște pe Chiricheș după duelurile pe care le-au avut în Casa Pariurilor Liga 1. Actualul antrenor al lui Sassuolo a jucat între 2010 și 2012 la CFR Cluj, ani în care Chiricheș evolua la Pandurii Târgu Jiu.

Vlad Chiricheș a semnat cu Sassuolo! Sumă uriașă de transfer plătită lui Napoli. OFICIAL
Vlad Chiricheș a semnat cu Sassuolo! Sumă uriașă de transfer plătită lui Napoli. OFICIAL
  • 9,5 milioane de euro a plătit Tottenham în 2013 pentru transferul lui Chiricheș de la FCSB
  • 29 de ani are Vlad Chiricheș