Fotbal intern

Vlad Chiricheș, accidentare la genunchi în România – Muntenegru. “Pare mai grav!”

08.09.2018 | 00:43
Vlad Chiriches accidentare la genunchi in Romania  Muntenegru Pare mai grav

Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale, s-a accidentat în minutul 28 al meciului România – Muntenegru, contând pentru prima etapă din grupa 4, Liga C, a Nations League. 

Fundașul central de la Napoli a călcat greșit la o fază de atac a oaspeților și a rămas întins pe gazon, solicitând intervenția staff-ului medical.

Vlad Chiricheș, accidentare la genunchi în România – Muntenegru

Jocul a continuat însă, iar Muntenegru a avut o șansă uriașă de gol, adversarul lui Chiricheș scăpând singur în banda stângă și centrând periculos în fața porții, acolo unde Ciprian Tătărușanu a reținut însă cu siguranță. Contra l-a schimbat pe Chiricheș cu Mihai Bălașa în minutul 31. Chiricheș a mai stat ulterior câteva minute pe gazon, ridicându-se cu greu și acuzând probleme la genunchi. Fundașul central ar putea sta în afara terenului cel puțin o lună sau chiar pentru o perioadă și mai îndelungată de timp dacă accidentarea e serioasă.Meciul începuse bine pentru Chiricheș, care a fost extrem de implicat atât în faza defensivă, cât și în faza ofensivă. Cea mai mare ocazie a primelor 25 de minute a fost ratată chiar de fundașul lui Napoli, care a șutat greșit dintr-o poziție excelentă.Chiricheș se accidentase precedenta oară pentru o perioadă mai mare de timp în prima parte a acestui an, când a stat 48 de zile pe tușă din cauza unor probleme la bicepsul femural.

Contra e pesimist pentru recuperarea lui Chiricheş

După partidă, tehnicianul român a vorbit despre accidentarea căpitanului. Contra a explicat că sunt şanse destul de mici ca Vlad Chiricheş să fie recuperat pentru partida următoare, cea de la Belgrad. “Chiricheș are o accidentare mai gravă decât Mihai Pintilii. Mâine (n.r. sâmbătă) vor fi testați amândoi. Păcat că ne-au dat peste cap aceste accidentări”, a spus Contra.