Fotbal intern

Vlad Chiricheș are 3 oferte să plece de la Napoli! Internaționalul român are o cotă bună, deși este accidentat. EXCLUSIV

04.05.2019 | 16:31
Vlad Chiriches are 3 oferte sa plece de la Napoli Internationalul roman are o cota buna desi este accidentat EXCLUSIV

Problemele medicale pe care internaționalul român le are i-au determinat pe șefii clubului să se gândească la o despărțire în vară, deși acum mai puțin de două luni i-au prelungit contractul. FANATIK a aflat că Vlad Chiricheș are 3 oferte să plece de la Napoli. Cota fundașului este foarte bună în Serie A, iar Chiricheș ia în calcul propunerile.

Vlad Chiricheș are 3 oferte să plece de la Napoli! Sassuolo, Genoa și Sampdoria îl vor

Apărătorul central s-a operat de curând la umărul stâng, iar sezonul în tricoul lui Napoli s-a încheiat. Românul a început recuperarea și speră să poată evolua pentru România în următoarele jocuri din preliminariile pentru Euro 2020. Umărul dislocat a fost a treia accidentare importantă suferită de Chiricheș în acest sezon. El a lipsit jumătate de an din cauza rupturii ligamentului anterior de la genunchiul stâng.

În martie, Napoli a anunțat că Vlad Chiricheș a prelungit contractul cu românul, dar lucrurile s-au schimbat după ultimele probleme medicale. Conform surselor FANATIK, Napoli are de gând să îl cedeze în vară pe Chiricheș, iar fostul stelist nu duce lipsă de oferte. Din informațiile noastre, de serviciile lui s-au interesat în ultima perioadă trei echipe din Serie A: Sassuolo, Genoa și Sampdoria!

Vlad Chiricheș în duel pentru minge cu Aaron Ramsey, de la Arsenal Londra
Cel mai bun meci al lui Vlad Chiricheș în acest sezon a fost în Europa League, contra celor de la Arsenal Londra. Sursa foto: Hepta.ro

Are salariu spectaculos: 2,2 milioane de euro pe sezon!

Napoli îi oferă lui Vlad Chiricheș un salariu important: 2,2 milioane de euro. Pe lângă acest venit, românul are și o serie de bonusuri pe care le poate încasa. Spre exemplu, în funcție de numărul de apariții, va mai primi 100.000 de euro. Fragilitatea fizică a lui Chiricheș i-a făcut pe oficialii napoletani să caute deja înlocuitori.

Noul contract al internaționalului român ar urma să expire în 2022, dar Carlo Ancelotti nu se poate baza pe faptul că fundașul de 29 de ani va fi disponibil pe termen lung. Cariera lui Chiricheș a fost măcinată de accidentări și în perioada când românul era legitimat la Tottenham Hotspur.

“Sunt fericit şi orgolios să rămân încă patru ani în acest tricou. Sper că vor fi plini de glorie pentru echipă, oraş şi fani! Forza Napoli” – Vlad Chiricheș, după prelungirea contractului cu Napoli în martie 2019

  • 7 milioane de euro a plătit Napoli pentru transferul lui Vlad Chiricheș de la Tottenham
  • 4,5 milioane de euro este cota actuală a lui Vlad Chiricheș, conform Transfermarkt
  • 6 meciuri a jucat Vlad Chiricheș pentru Napoli în sezonul 2018/2019, 3 în Serie A și 3 în Europa League