Fotbal intern

Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei, gest umanitar impresionant la câteva minute după postarea lui Meme Stoica

23.03.2021 | 17:39
Vlad Chiriches capitanul nationalei gest umanitar impresionant la cateva minute dupa postarea lui Meme Stoica
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei naționale a României, Vlad Chiricheș, a făcut un gest umanitar impresionant la doar câteva minute după ce Meme Stoica a postat pe rețelele de socializare problema prin care trece un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Managerul general al clubului FCSB a cerut oamenilor să facă donații pentru George Cristian Tănase, care a fost diagnosticat cu rabdomiosarcom la pancreas.

ADVERTISEMENT

De meserie hairstylist, bărbatul are nevoie de 70.850 de euro pentru un tratament în Turcia.

Gest umanitar al lui Vlad Chiricheș după o postare a lui Meme Stoica

”Rar mi-a fost dat să întâlnesc un om mai zâmbitor, mai volubil și mai plin de viață. Cristi este acum în vâltoarea unei lupte foarte grele, dar – cu ajutorul nostru – poate învinge! Haideți să facem un gest creștinesc în Postul Mare! Orice ajutor contează! Doamne ajută!”, este mesajul postat de oficialul roș-albaștrilor pe contul de Facebook.

Vlad Chiricheș gest umanitar Meme Stoica

Imediat, Meme Stoica a revenit cu un nou mesaj în comentarii în care anunță că Vlad Chiricheș a făcut un gest umanitar și la scurtă vreme după ce a aflat de problemele lui George Cristian Tănase a donat o sumă importantă.

ADVERTISEMENT

”Știu că nu-i va pica bine, dar nu pot să nu vă arăt cine este Vlad Chiricheș. 5 minute după ce l-am rugat să pună link-ul pe grupul jucătorilor de la echipa națională, am verificat donațiile”, a scris managerul general, care a pus o poză cu lista donatorilor în care apare Vlad Chiricheș cu suma de 1.000 de euro.

Vlad Chiricheș gest umanitar Meme Stoica

FCSB s-a implicat în ajutorarea bărbatului

”Am tot văzut zeci de cazuri pe Facebook, de persoane care au nevoie de transplant, de operații, tratamente, dar când vine vorba de o persoană din familia ta, de un prieten adevărat, parcă o iei razna. Să pleci de la un ochi iritat și să ajungi la un diagnostic de cancer la pancreas, să ai nevoie de peste 70.000 euro să-ți salvezi viața, atunci când nu dispui deloc de ei, e… de neimaginat”, povestește un prieten al bărbatului.

ADVERTISEMENT

Totul a început la începutul anului trecut, înainte de debutul pandemiei. Atunci a fost diagnosticat greșit și tratat pentru un limfom pe care nu îl avea. Situația s-a agravat, iar după ce a făcut turul spitalelor din Capitală, a plecat în Turcia unde i s-a descoperit cancerul la pancreas.

Postarea lui Meme Stoica a fost preluată și pe pagina clubului FCSB în speranța că cât mai multe lume va afla povestea tragică a lui George Cristian Tănase și vor sări în ajutorul său.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș gest umanitar Meme Stoica


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,37 este cota pentru „1 solist și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT