Video. Chiricheş e refăcut. Când ar putea reveni pe teren

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
28/03/2018, 21:48
Video. Chiricheş e refăcut. Când ar putea reveni pe teren

Vlad Chiricheş participă din nou cu toate forţele la antrenamentele echipei sale de club, Napoli. Internaţionalul român este, în sfârşit, refăcut, după ce s-a accidentat la începutul lunii februarie. 

Căpitanul naţionalei României a suferit o leziune musculară de gradul I la bicepsul femural stâng pe 10 februarie, la un antrenament al echipei sale, iar de atunci a fost indisponibil şi a ratat inclusiv amicalele câştigate de “tricolori” cu Israel (2-1) şi Suedia (1-0).

Chiricheş s-a amuzat la antrenament

 Perioada în care nu a putut juca s-a prelungit mai mult decât se credea iniţial, însă acum fundaşul de 28 de ani se simte foarte bine, se antrenează normal alături de colegii săi şi este aşteptat să facă parte din lotul lui Maurizio Sarri la meciul din deplasare cu Sassuolo, care va avea loc în această sâmbătă.

Chiricheş chiar a fost vedetă la ultimul antrenament, fiind printre puţinii jucători napoletani care au reuşit să ducă la bun sfârşit un exerciţiu conceput de antrenorul Maurizio Sarri şi care a fost o combinaţie de fotbal-baschet.

 

Închide ×