Sport

Vlad Chiricheș i-a demonstrat lui MM că este deziluzie! A fost criticat pentru sezonul din Serie A, a comis-o și la Podgorica

Vlad Chiricheș a făcut joc un modest în Muntenegru - România 2-0, primul meci al ”tricolorilor” din noua ediție a Ligii Națiunilor. A gafat la ambele goluri încasate de "tricolori", deși Mihai Stoica îl lăudase.
04.06.2022 | 23:41
Vlad Chiriches ia demonstrat lui MM ca este deziluzie A fost criticat pentru sezonul din Serie A a comiso si la Podgorica
Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Chiricheș, dar prestația căpitanului naționalei. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au oferit o prestație lamentabilă la Podgorica, deși s-a sperat că odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică multe lucruri se vor schimba în bine.

Gafe uriașe ale lui Vlad Chiricheș în Muntenegru – România

Jocul slab, fără șut pe poartă, al ”tricolorilor” în partida Muntenegru – România a culminat cu gafele incredibile ale lui Vlad Chiricheș, în urma cărora gazdele au reușit să înscrie cele două goluri.

ADVERTISEMENT

În minutul 66, căpitanul naționalei noastre a încercat un artificiu tehnic prin care să iasă din apărare, dar a scăpat mingea de sub control și și-a pus pe picior greșit toți coechipierii. Balonul a fost recuperat pe Marusic care nu a stat pe gânduri și l-a aruncat în careul nostru.

Acolo, Haksabanovic i-a așezat mingea cu capul lui Mugosa și atacantul care joacă în Coreea de Sud la Incheon United a înscris cu un șut în forță de la 9 metri, fără nicio speranță pentru Niță.

ADVERTISEMENT

În minutul 87, Radunovic a pătruns în partea stângă și se părea că acțiunea este capăt de linie pentru că în față i-a ieșit Chiricheș. Numai că fundașul nostru alege varianta cea mai proastă. Sare peste minge și jucătorul de la FCSB poate centra în careu, acolo de unde Mugosa șutează, Niță respinge, dar mingea ajunge la Vukcevic care înscrie pentru 2-0.

MM Stoica l-a apărat pe căpitan înaintea meciului de la Podgorica

Greșeala impardonabilă a lui Vlad Chiricheș a venit după ce a fost lăudat la scenă deschisă de managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, care nu vede naționala fără jucătorul lui Sassuolo.

ADVERTISEMENT

”E un lider mai tăcut, un băiat admirabil. Nu e vocal. Mie nu îmi vine să cred câteodată, când văd ce se spune despre el. E un jucător excepțional! Doar cine nu se uită la meciurile lui Sassuolo nu vede cât de bine joacă.

A vorbit un jurnalist din Modena că e o deziluzie, ce să spun… Fără el, echipa națională a României este ca Muntenegru fără Savic. Cu Israel, fără el, a fost o debandadă!”, a spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

Făcut praf în Italia

Ajuns la 32 de ani, Vlad Chiricheș a jucat 29 de meciuri în acest sezon în Serie A, însă jucătorul nu i-a convins deloc pe suporteri și pe jurnaliști, fiind inclus pe lista neagră a jucătorilor din campionatul Italiei.

Ziariștii de la tuttomercatoweb.com l-au desemnat pe fundașul român dezamăgirea sezonului. ”Pas înapoi pentru fundașul român. Experiența sa a fost decisivă în multe ocazii, dar greșelile încep să devină un pic prea multe. Valoros, dar și dezastruos, Vlad a alternat între prestații bune și proaste. Un amestec ‘letal’, deoarece a demonstrat că poate face mult mai mult decât atât”, au scris italienii.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,34 este cota pentru ”șansă dublă: 1x” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT