Fotbal international

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Lorenzo Insigne după gestul din Napoli – Parma 3-0! Foto

28.09.2018 | 09:58
Vlad Chiriches ia raspuns lui Lorenzo Insigne dupa gestul din Napoli  Parma 30 Foto

Vlad Chiricheş a fost impresionat de gestul făcut de Lorenzo Insigne la meciul Napoli – Parma 3-0 şi i-a răspuns printr-o postare pe Instagram. În minutul patru al partidei din etapa a 6-a din Serie A, atacantul italian a deschis scorul şi i-a dedicat reuşita căpitanului echipei naţionale a României, accidentat în confruntarea cu Muntenegru.

Gestul nu a trecut neobservat, iar Vlad Chiricheş i-a mulţumit lui Lorenzo Insigne printr-o postare pe Instagram. “Mulţumesc, băieţi! Mulţumesc, Lorenzo Insigne!”, a scris fundaşul român pe Instagram, care a folosit şi o imagine în care italianul îi dedica golul din meciul cu Parma. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Lorenzo Insigne i-a dedicat golul din Napoli – Parma 3-0 lui Vlad Chiricheş, absent între patru şi şase luni

Vlad Chiricheş este unul dintre jucătorii importanţi din vestiarul napoletanilor, iar acest lucru s-a văzut şi prin gestul făcut de Lorenzo Insigne la meciul Napoli – Parma 3-0. Fundaşul de 28 de ani a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng în timpul meciului România – Muntenegru 0-0, din prima etapă a Ligii Naţiunilor. Fotbalistul va absenta între patru şi şase luni, iar Cosmin Contra, selecţionerul tricolorilor, a vorbit în presa italiană despre starea de sănătate a jucătorului.

“Chiricheş e o mare pierdere pentru noi şi cred că şi pentru Napoli, în condiţiile în care vin meciurile din Champions League. Am vorbit cu el şi l-am simţit în regulă. Mi-a spus că operaţia a decurs bine şi că se gândeşte că va putea reveni la antrenamente în decembrie. Poate chiar mai devreme, dar el mereu gândeşte pozitiv”, a declarat Cosmin Contra pentru Radio Marte. În actualul sezon din Serie A, Vlad Chiricheş nu a jucat niciun minut pentru Napoli, el fiind rezervă în primele trei meciuri din campionat. Fundaşul de 28 de ani s-a transferat la formaţia napoletană în iulie 2015, după ce italienii au plătit şapte milioane de euro pentru a-l aduce de la Tottenham Hotspur.

Vlad Chiricheş, absent între patru şi şase luni, i-a răspuns lui Lorenzo Insigne după gestul din Napoli - Parma 3-0
Vlad Chiricheş, absent între patru şi şase luni, i-a răspuns lui Lorenzo Insigne după gestul din Napoli – Parma 3-0