Sport

Vlad Chiricheș, înapoi la FCSB?! Gigi Becali s-a întâlnit să negocieze cu căpitanul naționalei: „Aștept un răspuns”

Vlad Chiricheș (33 de ani), căpitanul echipei naționale, aproape de revenirea la FCSB! Gigi Becali a confirmat discuțiile.
23.05.2023 | 19:28
Vlad Chiriches inapoi la FCSB Gigi Becali sa intalnit sa negocieze cu capitanul nationalei Astept un raspuns
10 ani au trecut de când Vlad Chiricheș a plecat de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș s-ar putea întoarce la FCSB după zece ani de la transferul la Tottenham, care i-a băgat în buzunare lui Gigi Becali 9,5 milioane de euro.

Vlad Chiricheș, aproape de revenirea la FCSB! Gigi Becali confirmă: „A răsuflat cineva!”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că ar fi interesat îl ia cu împrumut pe Olimpiu Moruțan, iar patronul FCSB vrea să îl repatrieze însă și pe stoperul lui Cremonese, Vlad Chiricheș.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB s-a întâlnit deja cu fundașul central al echipei naționale a României: „Omul care e posibil să vină, era lângă mine. Și mi-a făcut cu degetul: ‘Nu, nea Gigi, să nu spui!’. Și eu am mutat pista”, a spus Becali, la ProSport.

Jurnalistul Mihai Mironică l-a tras de limbă pe Gigi Becali, care a cedat„(n.r. – experiența lui Chiricheș v-ar putea ajuta) Tu de unde știi asta? A răsuflat cineva! Nu știu cine să fi răsuflat. Eu acum aștept un răspuns, îți dai seama. Da, e adevărat”.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș ar putea avea concurență acerbă la FCSB: „Doi-trei fundași centrali”

Vlad Chiricheș nu e însă singurul stoperul pe care vrea să îl aducă la FCSB: „O să vedeți voi! Doi-trei fundași centrali, doi-trei mijlocași și doi atacanți! Eu echipa o am, dovadă că am fost la o secundă de titlu.

Am pierdut cu Rapid, cu Farul aveam 2-1 în minutul 90. Ne-au luat șase puncte. Eu acum înlocuiesc 5-6 jucători cu alții proaspeți. Mai buni zic eu”.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș corespunde cerințelor lui Gigi Becali, care vrea fundași de echipa națională. Jucătorul evaluat la 1,3 milioane de euro conform Transfermarkt are 75 de selecții la prima reprezentativă.

A luat 9,5 milioane de euro și îl poate readuce gratis la FCSB

Experiența sa va fi extrem de importantă pentru jucătorii mai tineri de la FCSB. Chiricheș a câștigat două titluri de campion și o Supercupă și a evoluat în 61 de meciuri în perioada 2012-2014: „Problema nu e că eu nu aș putea să fac o echipă ca aia, ci că în Europa a crescut foarte mult fotbalul. 

ADVERTISEMENT

Și atunci eu trebuie să fac una mult mai bună ca să ajung la performanțele pe care le-am avut. Lucrurile se mișcă, și atunci era altceva, eram pribeag. Trebuie să am condiții, adică să nu mai fiu prigonit. Că e greu, mă lupt cu ei, dar să fii prigonit în țara ta…”, a mai spus Gigi Becali.

Vlad Chiricheș ar putea fi o afacere excelentă pentru Gigi Becali, după ce l-a transferat pe bani grei, iar acum îl poate readuce gratis, din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul își încheie înțelegerea cu italienii de la Cremonese la 30 iunie 2024, însă echipa a retrogradat și poate să își rezilieze contractul.


  • 2,37 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marcheaqză și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT