Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vlad Chiricheș, ironizat de un fost patron din SuperLiga: “Dacă el poate, atunci eu zic că Săpunaru e mai bun”

Marian Iancu i-a comparat pe Vlad Chiriches și Cristi Săpunaru. Ce verdict a dat fostul patron de la Poli Timișoara. ”Eu vorbesc de calitate”
09.07.2024 | 08:00
Vlad Chiriches ironizat de un fost patron din SuperLiga Daca el poate atunci eu zic ca Sapunaru e mai bun
Vlad Chiricheș sau Cristi Săpunaru. Cine este preferatul lui Marian Iancu
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș și Cristi Săpunaru sunt unii dintre cei mai experimentați fundași centrali din Superliga României. Deși amândoi se apropie de vârsta retragerii, cei doi speră să rămână piese importante la echipele lor, FCSB și Rapid București.

Marian Iancu i-a comparat pe Vlad Chiriches și Cristi Săpunaru

Vlad Chiricheș a fost căpitanul celor de la FCSB în duelul din Supercupa României cu echipa din liga a doua Corvinul Hunedoara. Fundașul a părut sigur pe el, a avut câteva ieșiri cu mingea la picior, însă a și greșit la câteva faze. Totuși, hunedorenii nu au reușit să marcheze.

ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru, în schimb, are o situație complicată la Rapid București. Acesta riscă să își piardă postul de titular în echipa lui Neil Lennon. Fundașul a fost mai mult rezervă în playoff-ul din sezonul trecut, iar noul antrenor al echipei ar putea miza pe niște fotbaliști mai tineri.

Fostul patron de la Poli Timișoara, Marian Iancu, a vorbit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA despre situația celor doi fotbaliști. Acesta a precizat că îl simpatizează mai mult pe Cristi Săpunaru și este sigur că fundașul își va găsi locul în echipa lui Neil Lennon.

ADVERTISEMENT

„Eu am o părere formată vizavi de Săpunaru. Dacă Chiricheș încă poate, Săpunaru e mai bun din punctul meu de vedere. Eu vorbesc de calitate. Din ceea ce se vede în ultimul timp. Atâta timp cât merge Chiricheș, merge și Săpunaru. Mie îmi place mai mult Săpunaru.

Ambii greșesc și asta e din cauza vârstei. Ținând cont că totuși între cei doi sunt câțiva ani diferență, eu aș merge pe mâna lui Săpunaru și cred că rămâne o soluție la care va apela Neil Lennon.

ADVERTISEMENT

Săpunaru va accepta. E un tip de onoare. El va înțelege situația. Fizic nu poate face compromis. El e omul care simte. Eu zic că vor cădea la o înțelegere. El nu are nimic cu Săpunaru. Eu zic că Săpunaru va înțelege”.

Căpitanul de la FCSB, înjurat copios în Supercupa României

Vlad Chiricheș a trecut prin momente complicate în meciul cu Corvinul. Hunedorenii au fost sprijiniți la meciul din Ghencea de membrii galeriei SUD Steaua. Ultrașii l-au înjurat pe căpitanul celor de la FCSB minute multe după ce acesta a părăsit terenul.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a luat foc după ce a auzit ce au scandat suporterii. Acesta a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care îi acuză pe oamenii care l-au înjurat pe fostul căpitan de la FCSB. Acesta a notat:

„Chiar dacă și în trecut – când eram toți împreună – am avut deseori divergențe cu cei din Peluza Sud, i-am respectat cumva. Și atunci, și după ce au ales să se separe. Până aseară. Dacă mă înjuri pe mine e oarecum logic. Mi s-a mai întâmplat și mi se va mai întâmpla, mai ales când jucăm cu rivalii. Dacă-mi înjuri fata, poate ți se pare interesant, dar te descalifici. Grav. Dar, dacă-l înjuri pe Vlad Chiricheș, după ce ai răgușit scandându-i numele la meciul cu Ajax (și nu numai), înseamnă că mai jos nu poți ajunge. Oricât te-ai strădui. Asta chiar nu e ultraserie”.

ADVERTISEMENT