Sport

Vlad Chiricheș își pune cenușă în cap după gafele din Muntenegru – România 2-0: ”Vreau să îmi asum întreaga responsabilitate”

Vlad Chiricheș a fost ”groparul” naționalei la meciul Muntenegru - România 2-0, iar la finalul jocului și-a asumat responsabilitatea pentru acest eșec.
05.06.2022 | 00:21
Vlad Chiriches isi pune cenusa in cap dupa gafele din Muntenegru  Romania 20 Vreau sa imi asum intreaga responsabilitate
Vlad Chiricheș a fost ”groparul” naționalei la meciul Muntenegru - România 2-0, iar la finalul jocului și-a asumat responsabilitatea pentru acest eșec. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Erorile căpitanului au dus la o înfrângere clară în fața unui adversar care ne-a dominat la toate capitolele, într-o partidă în care ”tricolorii” nu au tras niciun șut pe poartă.

Vlad Chiricheș își cere scuze după gafele din Muntenegru – România 2-0

Imediat după încheierea partidei Muntenegru – România 2-0, Vlad Chiricheș a recunoscut că gafele sale au dus la acest eșec și a explicat de ce jocul ”tricolorilor” nu a mers la Podgorica.

ADVERTISEMENT

”Vreau să îmi asum întreaga responsabilitate. Și-au creat ocazii la cele două greșeli ale mele. Îmi pare rău pentru colegi, sper să nu îi afecteze prea mult. Am fost un pic surprinși de agresivitatea lor, au fost mai puternici.

Nu putem să găsim un alibi din accidentarea lui Cristea. Sperăm să fie bine, să își revină. Sper ca această înfrângere să aibă impact în vestiar și fiecare jucător să dea mai mult, să aibă mai multă încredere. Tricoul echipei naționale îți dă o anumită responsabilitate”, a declarat Chiricheș, la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Chiricheș, corigent la Podgorica

Jocul slab, fără șut pe poartă, al ”tricolorilor” în partida Muntenegru – România a culminat cu gafele incredibile ale lui Vlad Chiricheș, în urma cărora gazdele au reușit să înscrie cele două goluri.

În minutul 66, căpitanul naționalei noastre a încercat un artificiu tehnic prin care să iasă din apărare, dar a scăpat mingea de sub control și și-a pus pe picior greșit toți coechipierii. Balonul a fost recuperat pe Marusic care nu a stat pe gânduri și l-a aruncat în careul nostru.

ADVERTISEMENT

Acolo, Haksabanovic i-a așezat mingea cu capul lui Mugosa și atacantul care joacă în Coreea de Sud la Incheon United a înscris cu un șut în forță de la 9 metri, fără nicio speranță pentru Niță.

În minutul 87, Radunovic a pătruns în partea stângă și se părea că acțiunea este capăt de linie pentru că în față i-a ieșit Chiricheș. Numai că fundașul nostru a ales varianta cea mai proastă. A sărit peste minge și jucătorul de la FCSB a putut centra în careu, acolo de unde Mugosa a șutat. Niță a respins, dar mingea a ajuns la Vukcevic care a înscris pentru 2-0.

ADVERTISEMENT

FANATIK i-a analizat pe ”tricolori” post cu post în jocul de la Podgorica și niciunul nu se poate spune că a făcut un joc bun. Însă, prestația lui Chiricheș a fost una lamentabilă și, așa cum era normal, a fost desemnat cel mai slab de pe teren.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,17 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT