Cele mai citite

S-au înţeles cu Napoli pentru Chiricheş! Unde şi pe câţi bani pleacă românul

Vlad Chiricheş, şanse mici să rămână la Napoli. Presa turcă anunţă că italienii au acceptat o oferta de patru milioane de euro de la Trabzonspor.
04.01.2018 | 15:15
S-au înţeles cu Napoli pentru Chiricheş! Unde şi pe câţi bani pleacă românul

Chiricheş a avut o evoluţie modestă în partida pe care Napoli a pierdut-o pe propriul teren, cu Atalanta, scor 1-2, iar tuttomercatoweb l-a notat ca fiind cel mai slab de pe teren în meciul care a adus eliminarea gazdelor.

Presa din Italia mai scrie că Maurizio Sarri nu vrea să îi mai acorde nici o şansă lui Chiricheş, care va fi vândut în această iarnă. Căpitanul naţionalei României nu duce lipsă de oferte.

Jurnaliştii turci de la Karadezin scriu că Napoli a acceptat deja o ofertă de patru milioane de euro din partea celor de la Trabzonspor, care au ajuns şi la un acord salarial cu Vlad Chiricheş.

Trabzonspor este pe locul şapte în Turcia la finalul turului de campionat, cu 29 de puncte acumulate în 17 etape. Traversează o perioadă excelentă, cu 13 puncte în ultimele cinci jocuri de campionat.

Presa din Turcia mai scrie despre transferul iminent al lui Alexandru Chipciu, dorit de Bursaspor, unde ar putea fi coleg cu Bogdan Stancu. Anderlecht ar fi dispusă să îl cedeze pe Chipciu, dar nu s-a ajuns încă la un acord. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri