Fotbal international

Vlad Chiricheș, pus la zid pentru prestația din Inter – Sassuolo! Ce note a primit în presa italiană

08.04.2021 | 13:12
Vlad Chiriches pus la zid pentru prestatia din Inter  Sassuolo Ce note a primit in presa italiana
Fundașul Vlad Chiricheș a fost pus la zid de presa italiană pentru prestația din meciul Inter - Sassuolo 2-1 și l-a considerat pe căpitanul echipei naționale a României cel mai slab jucător de pe teren. Sursă foto: Twitter Inter
ADVERTISEMENT

Fundașul Vlad Chiricheș a fost pus la zid de presa italiană pentru prestația din meciul Inter – Sassuolo 2-1 și l-a considerat pe căpitanul echipei naționale a României cel mai slab jucător de pe teren.

Folosit titular, Chiricheș a greșit grav la ambele goluri ale milanezilor, dar antrenorul Roberto De Zerbi l-a ținut în teren până la intrarea în prelungirile întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Astfel, fundașul de 31 de ani își continuă prestațiile modeste după cele de la echipa națională, din primele partide din preliminariile CM 2022.

Prestația lui Vlad Chiricheș din meciul Inter – Sassuolo, criticată de presa italiană

După ce și-a dat un autogol la meciul tur, Vlad Chiricheș a comis-o și la returul Inter – Sassuolo, iar presa italiană nu l-a mai iertat acordându-i note foarte mici pentru prestația de pe stadionul Giuseppe Meazza.

ADVERTISEMENT

Două dintre cele mai renumite publicații din Italia, Corriere dello Sport și Gazzetta dello Sport l-au considerat pe internaționalul român cel mai slab jucător de pe teren și l-au criticat pentru faptul că nu a putut să-i blocheze pe Romelu Lukaku și Lautaro Martinez.

”Deja un dezastru în tur, Chiricheș a început rău și acum, greșind de două ori în primele zece minute. E vinovat la ambele goluri înscrise de Inter”, a scris Corriere dello Sport, care i-a acordat nota 4.

ADVERTISEMENT

Chiricheș, dominat la toate capitolele de Lukaku

”Eroare de neînțeles la primul gol. Nu a stat aproape de Lukaku, deși era o centrare anunțată. Chiricheș nu a închis la timp nici la golul lui Lautaro. A întârziat fără niciun motiv”, a notat și Gazzetta dello Sport care a considerat că evoluția românul a fost de 4,5.

Site-ul tuttomercatoweb.com i-au acordat nota 5 lui Vlad Chiricheș, dar nu l-au menajat deloc: ”Gata, marcajul la Lukaku e pierdut. Tot meciul a încercat să-l doboare pe belgian. N-a reușit. N-a putut să-l blocheze nici pe Lautaro, la al doilea gol”.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ionel Ganea l-a criticat pe Vlad Chiricheș după meciul cu Macedonia de Nord, primul din preliminariile CM 2022, când i-a reproșat că nu comunică deloc cu fundașii, deși este căpitanul echipei și ar trebui să fie cel care coordonează apărarea.

ADVERTISEMENT