Chiricheş, titular la Napoli! Dar numai în Europa League şi în weekend, cu Lazio

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
08/02/2018, 19:23
Chiricheş, titular la Napoli! Dar numai în Europa League şi în weekend, cu Lazio

Napoli mai este angrenată pe două fronturi. Unul intern, unde se bate cu Juventus pentru primul titlu de după era Maradona, după aproape 30 de ani şi altul internaţional, Napoli căzând din grupele Champions League în Europa League, unde va avea în faţă o altă formaţie venită din Champions, RB Leipzig în şaisprezecimi.

Antrenorul napoletanilor, Maurizio Sarri, a comunicat conducerii că obiectivul său este să rupă seria de şase titluri consecutive ale lui Juventus şi pentru aceasta va folosi echipa de bază doar la meciurile din Serie A. Pentru Europa League el va trimite mulţi jucători de rezervă, bineînţeles aceştia având misiunea de a lupta pentru accesul în optimi, dar nu se va supăra nimeni dacă nu vor reuşi.

Chiricheş e prima soluţie de avarie pentru Sarri

În aceste condiţii este clar că tandemul Koulibaly-Raul Albiol va fi cuplul de fundaşi centrali la partidele din Serie A, dar în Europa League unul dintre titularii cerţi va fi Vlad Chiricheş. Rămâne de văzut dacă lângă Chiricheş va figura unul dintre cei doi grei sau i se va alătura un alt jucător de rezervă.

Deocamdată, presa italiană anunţă că spaniolul Raul Albiol are probleme fizice şi este sub semnul incertitudinii prezenţa lui în meciul de weekend cu Lazio. Dacă nu va fi recuperat şi şansele sunt de 30 la sută pentru a juca, atunci Chiricheş va fi coleg cu Koulibaly. Vestea bună pentru Napoli este faptul că atacantul belgian Mertens s-a recuperat şi va juca împotriva lui Lazio.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.