Chiricheş şi-a decis viitorul! Va semna până în 2022!

Vlad Chiriches, Napoli, Serie A, echipa nationala

Viitorul lui Vlad Chiricheş s-a decis. Presa din Italia e categorică: liderul echipei nationale va rămâne în Serie A

Vlad Chiricheş a fost "vândut" de presa din Italia în repetate rânduri. Bordeaux sau Nantes au fost ultimele destinaţii anunţate ca sigure de cei din Peninsulă pentru viitorul căpitanului echipei naţionale însă niciuna dintre acestea nu s-a materializat. Acum, italienii fac alt anunţ, care pare mult mai aproape de adevăr. 

Sky Italia spune că Vlad Chiricheş va primi un nou contract din partea celor de la Napoli, el urmând să fie valabil până în 2022. Chiricheş este folosit în sistemul rotaţional al echipei de Maurizio Sarri, evoluând de opt ori pentru Napoli, în Serie A, Liga Campionilor şi în Cupa Italiei. 

Vlad Chiricheş, cotat la 6 milioane de euro

Vlad Chiricheş are 28 de ani în acest moment şi este căpitanul echipei naţionale a României. În acest sezon a avut şi o problemă cu o accidentare la umăr, ceea ce l-a scos din circuitul echipei de lângă Vezuviu pentru câteva etape. 

Chiricheş a fost transferat de Napoli în vara lui 2015, pentru suma de 7 milioane de euro. Înainte de asta, a evoluat pentru gruparea engleză Tottenham, care îl achiziţionase de la FCSB pentru 9 milioane de euro. Cota de piaţă a lui Chiricheş este de acum de 6 milioane.