Fotbal intern

Vlad Chiricheş vrea să se întoarcă la FCSB: “Este echipa copilăriei mele”

23.05.2020 | 11:40
Vlad Chiriches vrea sa se intoarca la FCSB Este echipa copilariei mele
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei naționale, Vlad Chiricheș, ajuns acum la 30 de ani, nu exclude varianta ca pe final de carieră să revină la FCSB, echipa de unde a plecat în fotbalul mare, odată cu transferul de 9 milioane euro la Tottenham în 2013.

Vlad Chiricheș își dorește un final de carieră la FCSB

În prezent Chiricheș se află în Serie A, la formația Sassuolo, sub comanda fostului jucător de la CFR Cluj Roberto De Zerbi și este fericit că, în sfârșit, e refăcut complet după stupida accidentare suferită toamna trecută, în Insulele Feroe, cu echipa națională.

ADVERTISEMENT

Românul abia așteaptă să reînceapă partidele din Serie A, mai ales că sunt luni bune de când nu s-a mai aflat pe gazon, dar recunoaște că Steaua, acum FCSB, a fost echipa copilăriei sale și de aceea ar fi frumos dacă ar apuca să mai joace odată în roșu-albastru, înainte de a pune ghetele în cui.

Ultimul meci cu FCSB a fost 3-0 cu CFR Cluj

“FCSB este echipa copilăriei mele și echipa unde am trăit cele mai mari satisfacții. Dacă undeva, spre finalul carierei, aș fi într-o formă bună, să pot ajuta echipa, da! Mi-ar plăcea să mă întorc.

ADVERTISEMENT

Stadionul Ghencea îmi va rămâne puternic în amintire și pentru atmosfera creată de suporteri. Cred că ultimul meu meci pe Ghencea a fost un 3-0 cu CFR Cluj”.

E nevoie de trei săptămâni pentru a avea ritmul unui meci

“Sunt bine și sunt fericit că am revenit la antrenamente. A fost o perioadă dificilă și doar ideea că voi ieși din casă mă bucură.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă m-am antrenat foarte bine acasă, cred că e nevoie de trei săptămâni pentru a avea din nou deprinderile, automatismele și ritmul unui meci.

Perioada jucată în Ghencea e de neuitat

Am făcut două teste până acum, dar ne așteaptă multe altele de-acum încolo!” a declarat pentru Mediafax căpitanul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Când vorbește despre FCSB și perioada petrecută în Ghencea Vlad Chiricheș o face cu multă emoție, semn că a însemnat o etapă foarte importantă din cariera sa.

ADVERTISEMENT