Fotbal international

Vlad Dragomir, aproape de transferul carierei. Jucătorul Perugiei este dorit de Galatasaray

03.01.2020 | 15:43
Vlad Dragomir aproape de transferul carierei Jucatorul Perugiei este dorit de Galatasaray
ADVERTISEMENT

Începutul de an 2020 vine cu vești excelente pentru mijlocașul român Vlad Dragomir, legitimat la formația de Serie B Perugia. Evoluțiile sale bune la echipa italiană l-au adus în atenția unor cluburi importante din Serie A și Turcia. După Bologna, Cagliari și Udinese, pe urmele lui Dragomir se află și campioana Turciei, Galatasaray.

Vlad Dragomir, la un pas de transferul carierei. Jucătorul Perugiei este dorit de Galatasaray

La doar 20 de ani, Vlad Dragomir poartă tricoul cu numărul 10 la Perugia, formație clasată pe locul 8 în Serie B, poziție care la finalul sezonului duce în play-off-ul de promovare în prima ligă.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la SporX scriu că Vlad Dragomir a intrat în atenția echipei turce Galatasaray, campioana en-titre din SuperLiga. Clubul lui Fatih Terim este dispus să înainteze o ofertă  pentru internaționalul român de U21. Conform sursei citate, Vlad Dragomir este urmărit de mult timp de scouterii turcilor.

  • 3.000.000 de euro este suma pe care Perugia o cere pentru Vlad Dragomir
  • 1.500.000 de euro este cota lui Dragomir, coform Transfermarkt.
ADVERTISEMENT

Galatasaray se luptă cu trei echipe din Serie A pentru Dragomir

Galatasaray are de dus o luptă grea pentru a obține semnătura lui Vlad Dragomir. ”Decarul” Perugiei este și pe lista celor de la Bologna, Cagliari și Udinese, formații din Serie A.

Vlad Dragomir a semnat cu italienii până în vara anului 2021. În 2018, când a acest a venit liber de contrat după despărțirea de Arsenal, cota sa era una de 400.000 de euro. Evoluțiile sale consistente i-au triplat valoarea de piață.

ADVERTISEMENT

Dragomir, om important pentru Perugia

Vlad Dragomir a început fotbalul la Timișoara.  În 2015, mijlocașul era cumpărat pentru 115.000 de euro de Arsenal de la ACS Poli Timișoara.

La Londra a jucat pentru echipele U18 şi U23 ale lui Arsenal și a fost convocat la lotul primei echipe de Arsene Wenger, însă nu a reușit să bifeze debutul la echipa mare a lui Arsene Wenger pe atunci.

ADVERTISEMENT

În sezonul curent de Serie B, Dragomir a evoluat în 14 meciuri și a oferit trei pase de gol. Românul are și două prezențe în Cupa Italiei, acolo unde Perugia s-a calificat în optimile de finală și urmează să întâlnească Napoli la 14 ianuarie în primul meci oficial din 2020.

Dragomir, în lotul României la Euro U21

În vara lui 2019, Dragomir a fost convocat în lotul echipei naționale de tineret a României la Campionatul European din Italia și San Marino, acolo unde elevii lui Mirel Rădoi au ajuns până în faza semifinalelor.

  • 3 meciuri a bifat Vlad Dragomir pentru România U21
ADVERTISEMENT