Fotbal international

Vlad Dragomir, gol în Palermo – Perugia 4-1. Video! Vezi execuţia

22.09.2018 | 20:38
Vlad Dragomir, gol în Palermo - Perugia 4-1. Video! Vezi execuţia
Vlad Dragomir, puştiul care şi-a petrecut ultimii ani de juniorat la Arsenal, a reuşit primul gol în Serie B în  meciul Palermo - Perugia 4-1

Vlad Dragomir, puştiul care şi-a petrecut ultimii ani de juniorat la Arsenal, a reuşit primul gol în Serie B în  meciul Palermo – Perugia 4-1. Mijlocaşul de 20 de ani nu a mai fost păstrat la formaţia londoneză, iar din această vară evoluează la Perugia şi la doar al doilea meci oficial a izbutit să marcheze.

Palermo a deschis scorul rapid în minutul 14 prin Bellusci, iar peste doar patru minute Nesterovski, cel care îl ţine pe banca de rezerve pe George Puscaş,  avea să majoreze avantajul echipei. Cele două formaţii s-au anihilat perfect până la pauză, dar după reluarea jocului Trajjkovski şi Nestorovski au făcut 4-0. Singurul gol al celor de la Perugia avea să fie marcat în minutul 80 de Vlad Dragomir, cel care a izbutit o deviere superbă la o minge trimisă de Mustacchio şi a izbutit primul său gol la noua echipă.

Vlad Dragomir, gol în Palermo – Perugia 4-1. Video! Vezi execuţia

Vlad Dragomir, unul dintre cei mai promiţători tineri jucători români, evoluează din acest sezon în Liga a 2-a din Italia la Perugia din acest sezon. Mijlocaşul are astfel şanse să joace pentru o echipă de seniori, după ce a jucat la tineretul lui Arsenal, unde a avut în multe meciuri evoluţii de calitate. El a refuzat orice ofertă de a veni în Liga 1, dorind să îşi încerce puterile într-un campionat străin, iar Italia, chiar dacă, momentan, este vorba de eşalonul secund, reprezintă o provocare.

Plecarea lui Dragomir de la Arsenal nu a surprins foarte mult presa engleză, care consideră că deşi titular în echipa care a câştigat titlul la juniori, românul nu avea totuşi suficientă calitate pentru a spera la un loc în lotul “tunarilor”. Clubul şi jucătorul român au ajuns de comun acord la rezilierea contractului, cauza fiind, cel mai probabil, neacceptarea condiţiilor dintr-un nou contract de către Dragomir. Evident, Arsenal a făcut pasul următor, adică încheierea relaţiilor cu jucătorul român.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri