Fotbal international

Vlad Dragomir, încă un gol pentru Arsenal. La a câta reuşită a ajuns românul

Internaţionalul român de tineret Vlad Dragomir continuă să facă meciuri destul de bune la echipa Under 23 a lui Arsenal. Românul a înscris în eşecul de la Leicester unicul gol al micilor tunari, la capătul unei partide adjudecate de gazde cu 3-1 şi în care a intrat pe teren în ultimul minut şi Alexandru Paşcanu la învingători.
20.02.2018 | 09:04

Vlad Dragomir e om de bază în formaţia de tineret a lui Arsenal. Şi joacă în mod constant destul de bine, pentru a se menţine aproape meci de meci titular. Şi echipa de tineret a londonezilor e împănată cu multe tinere talente adunate de prin toate colţurile lumii, unii dintre aceşti tineri făcându-şi deja debutul şi în formaţia de seniori, în special în partidele din Cupa Ligii şi Cupa Angliei, când Arsenal a întâlnit obstacole din categorii inferioare.

În ultima etapă a campionatului rezervat echipelor U23 Arsenal s-a deplasat la una dintre protagonistele întrecerii, Leicester City, la care evolează coechipierul de la naţionala de tineret a României al lui Dragomir, fundaşul Alexandru Paşcanu. Însă în acest meci Paşcanu a bifat doar, simbolic, câteva zeci de secunde pe final, antrenorul vulpilor mici preferând, pentru că a jucat acasă, o formulă mult mai ofensivă.

Vlad Dragomir are şase goluri în acest sezon

Leicester s-a impus clar, cu scorul de 3-1 într-un derby al etapei şi cu acest rezultat a urcat pe locul 2 în clasament. Jocul nu a avut istoric, Arsenal fiind depăşită cam la toate capitolele şi tabela putea arăta o diferenţă şi mai consistentă. Abia cu patru minute înainte de final Vlad Dragomir a reuşit golul de onoare pentru oaspeţi. Arsenal, care fusese pe 2 a căzut acum un loc în spatele lui Leicester.

Este cea de-a şasea reuşită pentru internaţionalul român de tineret, care a arătat în acest meci că se numără printre puţinii jucători ai tunarilor care meritau să primească notă de trecere. Vlad Dragomir a făcut parte în câteva rânduri inclusiv din lotul echipei mari pentru meciuri de Cupă şi specialiştii îi prevăd un viitor frumos.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri