Fotbal international

Video. Vlad Dragomir, show cu Bayern Munchen! Gol şi pasă de gol pentru Arsenal

Video. Puştiul român Vlad Dragomir continuă să impresioneze prin evoluţiile sale la Arsenal. Gol şi pasă decisivă în victoria cu Bayern cu 5-2.
24.01.2018 | 20:28
Video. Vlad Dragomir, show cu Bayern Munchen! Gol şi pasă de gol pentru Arsenal
ADVERTISEMENT

Vlad Dragomir continuă să adune meciuri foarte bune făcute în tricoul echipei U 23 a lui Arsenal. Puştiul care are numai 18 ani este deja văzut foarte bine de către specialiştii din fotbalul englez şi nu puţini sunt cei care îl văd nu peste mult timp bătând justificat la un loc în prima echipă. Cum antrenorul Arsene Wenger este recunoscut pentru promovarea tinerilor în tricoul tunarilor, tineri care au ajuns apoi nume sonore în fotbal, Dragomir are tot dreptul să spere că şi el va merge pe acest drum.

Vlad a oferit recent o nouă mostră a talentului său în meciul din cadrul Premier League International Cup. Arsenal a avut un adversar puternic în compania echipei germane Bayern Munchen, dar la acest  nivel echipele din Anglia sunt net superioare celor din Bundesliga şi, în general, fotbalul juvenil din Insulă se află cu mult înaintea celui german, dovadă trofeele câştigate de maţionalele Albionului în ultima perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

Vlad Dragomir a fost remarcat de The Guardian

Arsenal a făcut spectacol cu bavarezii, pe care i-au trimis clar la podea. Un 5-2 fără drept de apel care consemnează o superioritate evidentă a londonezilor şi succesul lor nu a fost pus nici un moment în pericol. Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a fost Vlad Dragomir. El a reuşit să marcheze un gol şi a oferit un assist la altă realizare a colegilor săi.

În septembrie 2016, când nu avea nici 17 ani, Dragomir a fost trecut de publicaţia The Guardian pe lista a 60 de talente născute după 1999 şi Arsene Wenger vorbeşte mereu frumos despre jucătorul care a debutat la naţionala under 21 a României. Îl compară cu versatilul mijlocaş Jack Wilshere şi îi prevede un viitor frumos chiar în tricoul alb-roşu al lui Arsenal.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri