Fotbal international

Vlad Dragomir explică plecarea de la Arsenal: „Nu am fost dat afară”

09.10.2018 | 18:26
Vlad Dragomir motivează plecarea de la Arsenal

Vlad Dragomir a ajuns la Perugia în Serie B după ce a petrecut mai mulți ani la Arsenal Londra, unde i-a atras atenția lui Arsene Wenger și s-a pregătit de mai multe ori cu echipa mare a „tunarilor”. Tânărul fotbalist român de 19 ani explică faptul că nu a fost dat afară de la Arsenal, ci a ales să plece și să semneze în altă parte.

Vlad Dragomir a admis că plecarea de la Arsenal s-a produs dintr-un motiv realist, acela că știa că nu este încă la nivelul de a juca la prima echipă a londonezilor: „Sincer, m-a deranjat felul în care s-a scris în România că aş fi fost dat afară de Arsenal. Nu am fost dat afară, am avut pe masă o propunere de extindere a contractului cu încă patru ani. Am plecat de la Arsenal nu pentru că nu am mai fost dorit, ci pentru că aşa am considerat că e mai bine pentru cariera mea. Nu vreau să depind de niciun club de unde să fiu apoi împrumutat la un altul, prefer să-mi decid singur drumul în viaţă. Atât timp cât nu aveam şanse reale să joc constant în prima echipă, am decis să plec la un alt club, corespunzător nivelului real la care sunt acum şi unde pot să joc meci de meci. Şi nu îmi pare rău deloc de decizia luată, timpul urmând să demonstreze că am avut dreptate”, a spus Dragomir, în ProSport.

Vlad Dragomir, după plecarea de la Arsenal: „Am făcut tot ce depindea de mine”

Vlad Dragomir a fost întrebat dacă ar fi meritat mai multe șanse la prima echipă a lui Arsenal: „Nu ştiu dacă meritam sau nu mai multe şanse, ştiu însă că am făcut tot ce depindea de mine. Cei de acolo au fost mulţumiţi de felul cum am muncit, altfel nu aş fi primit acea ofertă de extindere a contractului. Lumea trebuie să inţeleagă că Arsenal e un club uriaş, concurenţa este una infernală şi nu e atât de uşor să prinzi să joci la prima echipă, chiar dacă poate valoarea ta individuală te îndreptaţeşte să ajungi acolo”.

Vlad Dragomir este internațional U21 și a strâns deja 4 meciuri ca titular la Perugia, pentru care a înscris un gol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri