Fotbal intern

Vlad Dragomir se antrenează cu o echipă din România, după despărțirea de Arsenal. Galerie foto

Autor: Eduard Nicolae Popa | 24.07.2018 | 16:48
Vlad Dragomir se antrenează cu ACS Poli Timișoara, după despărțirea de Arsenal

Mijlocașul de 19 ani Vlad Dragomir s-a despărțit de Arsenal Londra și își caută un nou angajament, de preferat tot în străinătate. Până atunci, fotbalistul se antrenează cu echipa ACS Poli Timișoara. VEZI GALERIE FOTO

Retrogradată din Liga 1 la finalul sezonului trecut, ACS Poli Timișoara are atât probleme financiare cât și probleme administrative. Presa locală susține că formația nu ar mai avea acces nici măcar la vestiarele de pe Dan Păltinișanu în timpul antrenamentelor. Tocmai de aceea apariția lui Vlad Dragomir la antrenamentele lui ACS Poli Timișoara ar putea lua prin surprindere.

Vlad Dragomir la antrenamentele lui ACS Poli Timișoara

Căpitanul naționalei 21, Vlad Dragomir, a plecat în 2015 la Arsenal tocmai de la bănățeni, în schimbul sumei de 115 mii de euro. Cu toate acestea, transferul lui Vlad Dragomir la ACS Poli Timișoara este extrem de puțin probabil. Asta întrucât fostul mijlocaș al „tunarilor” încă își caută un angajament în străinătate.

Cât despre transferurile pe care ACS Poli Timișoara ar dori să le facă: „Suntem în discuții cu câțiva jucători, foarte mulți dintre ei așteaptă să negocieze cu echipe de afară, dacă nu, vor veni la Timișoara”, a spus Ionel Ganea, antrenorul bănățenilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!