Fotbal intern

Vlad Dragomir, transfer la FCSB? Anunț-surpriză făcut de presa din Italia

16.08.2020 | 17:20
Vlad Dragomir transfer la FCSB Anuntsurpriza facut de presa din Italia
ADVERTISEMENT

Vlad Dragomir a retrogradat cu Perugia din Serie B în Serie C, după barajul pierdut la lovituri de departajare în faţa Pescarei, dar nu va rămâne la echipă.

Presa din Italia spune că alte două formaţii din „Cizmă“ sunt interesate de serviciile mijlocaşului crescut la Arsenal Londra: Genoa şi SPAL.

ADVERTISEMENT

Pe lângă destinaţiile italiene, a fost înaintat şi un nume important din Casa Pariurilor Liga 1. Tuttomercatoweb scrie că de serviciile fotbalistului de 24 de ani se interesează FCSB.

Genoa e în pole-position

Între Genoa şi SPAL, prima şansă la obţinerea semnăturii lui Vlad Dragomir o are prima. Genoa s-a salvat in extremis de la retrogradare, ocupând primul loc deasupra zonei roşii, şi va evolua şi anul acesta în Serie A.

ADVERTISEMENT

„Grifonii“ îl urmăresc pe mijlocaşul român de mai multă vreme, iar retrogradarea Perugiei în Serie C le-ar permite să îl ia mult mai uşor, pentru că salariul fotbalistului este prea mare pentru Serie C.

SPAL a terminat pe ultimul loc în Serie A şi, automat, a retrogradat. În cursa pentru Dragomir, au şanse mai mici, fotbalistul preferând un pas înainte spre prima divizie, după ce a jucat două sezoane în B.

ADVERTISEMENT

Vine la FCSB?

Vlad Dragomir se pliază pe tiparul jucătorilor doriţi de Gigi Becali la FCSB. Are 21 de ani, este internaţional de tineret şi poate creşte pentru a fi vândut pe bani mai mulţi.

Ultimul jucător repatriat de FCSB a fost Adrian Petre, dar aventura acestuia la formaţia patronată de Gigi Becali nu a fost tocmai reuşită. Interesant este faptul că Adrian Petre şi Vlad Dragomir au acelaşi impresar, pe Cătălin Sărmaşan.

ADVERTISEMENT

Până acum FCSB, FCSB a perfectat 3 transferuri, toate din campionatul intern: Marius Briceag de la U Craiova, Serigiu Buş de la Gaz Metan şi Alexandru Buziuc de la Academica.

1,3 milioane de euro este cota lui Vlad Dragomir pe site-urile de specialitate, ultima dată revizuită în aprilie 2020. Odată cu retrogradarea echipei sale în Serie C, este de aşteptat ca suma să scadă. Dragomir are 8 prezenţe pentru România U21, pentru care nu a marcat.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 8,50 este cota pentru „Scor exact 0-1“. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT