Fotbal international

Vlad Dragomir, trei oferte din Serie A! Transferul se poate face pe 3 milioane de euro

30.12.2019 | 09:32
Vlad Dragomir trei oferte din Serie A Transferul se poate face pe 3 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Perugia, Vlad Dragomir, a avut un sezon de toamnă foarte bun iar prestațiile sale i-au adus trei oferte din Serie A.

Vlad Dragomir, trei oferte din Serie A

Perugia l-a adus pe Vlad Dragomir liber de contract de la juniorii lui Arsenal Londra în vara anului 2018, iar acum internaționalul român de tineret are pe masă trei oferte de la formații din Serie A.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului seriebnews.com, mijlocașul în vârstă de 20 de ani este dorit de Bologna, Cagliari și Udinese, iar oficialii clubului Perugia sunt dispuși să se despartă de noua lor vedetă pentru o sumă cuprinsă între 2,5 și 3 milioane de euro.

Dragomir a explodat în poziția de mijlocaș defensiv

Vlad Dragomir mai are contract cu Perugia până în vara anului 2021, iar oficialii grupării din Serie B sunt tentați să negocieze orice ofertă pentru a nu-l pierde gratis pe român peste un an și jumătate.

ADVERTISEMENT

Folosit în primul an la Perugia pe postul de mmijlocaș ofensiv, Vlad Dragomir a avut evoluții remarcate de presa italiană. Însă, adevărata explozie a venit în această toamnă când antrenorul Massimo Oddo a decis să-l joace puțin mai în spate, în linia de trei mijlocași mai defensivi.

”Marja sa de creștere este încă destul de mare”

”Noul rol oferit la Perugia l-a făcut să se maturizeze din punct de vedere tactic. Marja sa de creștere este încă destul de mare, iar cluburile din Serie A știu acest lucru și de aceea se bat pentru semnătura lui”, a mai scris sursa citată.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Vlad Dragomit a jucat în 14 meciuri din Serie B și a dat trei pase de gol, plus alte două oferite în Cupa Italiei, acolo unde Perugia s-a calificat în optimile de finală și urmează să întâlnească Napoli la 14 ianuarie în primul meci oficial din 2020.

Dragomir a fost dorit și în vară în Serie A

Vlad Dragomir a făcut parte din lotul echipei naționale de tineret a României la Campionatul European din vară, acolo unde elevii lui Mirel Rădoi au ajuns până în faza semifinalelor.

ADVERTISEMENT

Puștiul plecat din România de la ACS Poli Timișoara a mai fost dorit și în vară de două echipe din Serie A, Genoa și Cagliari, dar în cele din urmă oficialii celor de la Perugia au decis să-l păstreze în încercarea de a promova în acest sezon în prima ligă italiană.

ADVERTISEMENT