Sport

Vlad Enăchescu, noul șef al secției de handbal de la CSM București. Anunțul oficial al clubului. Update Exclusiv

Vlad Enăchescu revine la CSM București. Mutarea va fi oficializată zilele următoare. Jurnalistul propune un nume important din istoria echipei în staff-ul administrativ.
24.06.2022 | 13:45
Vlad Enachescu noul sef al sectiei de handbal de la CSM Bucuresti Anuntul oficial al clubului Update Exclusiv
Vlad Enăchescu va fi numit la conducerea secției de handbal a CSM București. Jurnalistul aduce în staff o legendă. Sursa foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT
24-06-2022
11:01

CSM București a anunțat oficial numirile lui Vlad Enăchescu și a Cristinei Vărzaru în conducerea clubului

Anunțate în exclusivitate de FANATIK, numirile lui Vlad Enăchescu și a Cristinei Vărzaru în conducerea secției de handbal a CSM București au fost confirmate oficial de clubul bucureștean. Enăchescu va fi manager operațional, în timp ce Vărzaru va ocupa fucția de team manager.

 

„Am fost mereu atras de provocări și acum am primit cu și mai mare bucurie propunerea venită din partea conducerii clubului! Pentru că de fapt este o revenire și sunt convins că putem relua totul fix de acolo unde am lăsat lucrurile! Consider esențială organizarea, profesionalizarea și eficientizarea sportului, absolut obligatorii în contextul european și în cel mondial.

Sunt om de echipă și am convingerea că experiența Cristinei Vărzaru, coroborată cu planurile de acțiune foarte bine puse la punct vor aduce din nou bucurie și zâmbet pe chipurile suporterilor noștri”, a declarat Vlad Enăchescu pentru site-ul oficial al clubului bucureștean.

 

CSM București îl readuce în fruntea secției de handbal pe Vlad Enăchescu. Omul de televiziune a mai condus gruparea finanțată de Primăria Capitalei în perioada 2019-2020.

Când preia Vlad Enăchescu noul mandat la secția de handbal a CSM București

Conform informațiilor FANATIK, Vlad Enăchescu va fi prezentat oficial zilele următoare și își va începe noul mandat pe 1 iulie.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul nu se întoarce singur la fosta campioană a Europei, ci împreună cu un nume important din perioada în care ”tigroaicele” cucereau Liga Campionilor.

Prima mutare vizată de viitorul șef al secției de handbal a CSM București este Cristina Vărzaru. Aceasta va fi noul team manager al echipei.

ADVERTISEMENT

Numirea lui Vlad Enăchescu vine pe fondul rezultatelor sub așteptări înregistrate de clubul finanțat cu aproape 4 milioane de euro pe an. Principala sursă de venituri este Primăria Capitalei, iar oamenii politici nu sunt deloc mulțumiți de cum s-au comportat „tigroaicele” în ultima perioadă. În contextul în care echipa feminină de handbal beneficiază de cel mai mare buget, ”tigroaicele” nu au cucerit decât un titlu și două Cupe în ultimii ani.

Cu toate acestea, antrenorul Adi Vasile, omul respondabil de dezastru, nu a plătit cu postul, și este păstrat în continuare în funcție datorită susținerii politice de care beneficiază. În schimb, Primarul General Nicușor Dan a găsit-o „țap ispășitor” pe Gabriela Szabo, pe care a înlăturat-o din funcția de director general al clubului.

ADVERTISEMENT

Vlad Enăchescu a mai condus secția de handbal feminin a CSM București în perioada iulie 2019 – mai 2020. La expirarea contractului, acesta nu i-a mai fost prelungit, în locul lui fiind numit la acea vreme Remus Drăgănescu.

Precedentul mandat s-a încheiat cu scântei, după o dispută cu Gabriela Szabo

În primul său mandat în fruntea secției de handbal feminin Vlad Enăchescu l-a numit antrenor pe Adi Vasile, azi contestat de fani.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul și directorul general al clubului la acea vreme, Gabriela Szabo, au avut mai multe discuții în contradictoriu pe tema banilor pe care clubul îi datora sportivelor.

Disputa dintre cei doi s-a încheiat în luna mai a anului 2020, când Sabo nu i-a mai prelungit contractul lui Enăchescu. Acesta era remunerat cu 19.000 de lei lunar.

Între timp, Szabo a fost detașată la Centrul Metropolitan de Educație și Cultură ”Ioan I. Dalles”, făcând posibilă revenirea lui Vlad Enăchescu în fruntea secției de handbal feminin.

Acest lucru presupune că și antrenorul Adi Vasile își va continua munca. În plus, acesta o va avea alături pe Cristina Vărzaru, fostă câștigătoare a Ligii Campionilor cu CSM.

Până să fie cooptată în staff-ul ”tigroaicelor”, Vărzaru a fost secretar general al Federației Române de Handbal în ultimul mandat al lui Alexandru Dedu. După ultimele alegeri, însă, și aceasta și-a pierdut funcția.

  • 1 titlu de campioană și 2 Cupe a cucerit CSM București în ultimii 4 ani
ADVERTISEMENT