Sport
notix pixel id

Mișcare importantă pe piața media. Vlad Enăchescu, anunțat în PRO TV ca noul șef al departamentului sport

PRO TV a dat o lovitură importantă pe piața media și l-a „transferat” pe Vlad Enăchescu. Acesta a fost anunțat în interiorul postului în funcția de șef al departamentului sport.
17.11.2021 | 21:06
Mișcare importantă pe piața media. Vlad Enăchescu, anunțat în PRO TV ca noul șef al departamentului sport
Lovitură pe piața media. Vlad Enăchescu, foarte aproape de a ajunge la PRO TV
ADVERTISEMENT
17-11-2021
19:06

Vlad Enăchescu, noul Head of Sport la Pro TV

Vlad Enăchescu este noul șef al departamentului sport la Pro TV și își va începe mandatul la data de 1 decembrie, anunță paginademedia.ro.

Până de curând departamentul Sport a fost condus de Eduard Coandă care, potrivit sursei citate, urmează să părăsească trustul Media Pro la începutul anului viitor, când în expiră contractul cu Pro TV.

În ultimii 11 ani Vlad Enăchescu a fost director general al postului Telekom Sport, care inițial a activat sub denumirea Dolce sport.

Vlad Enăchescu a plecat, în această toamnă, de la Telekom Sport din postura de director al canalului TV.

„Decizia a fost a mea, dar a fost o înțelegere a parților că această colaborare urmează să înceteze. Am agreat de comun acord să mai stau o perioadă.

Despre direcţie vom vorbi la momentul respectiv. Rămâne să vedem, nu pot să spun în momentul de faţă ceva foarte clar”, spunea Vlad Enăchescu, pentru paginademedia.ro, în momentul în care a plecat de la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Vlad Enăchescu, foarte aproape de a ajunge la PRO TV

Potrivit paginademedia.ro, Vlad Enăchescu este în negocieri avansate cu PRO TV. În cazul în care cele două părți vor ajunge la un acord scris, Enăchescu ar urma să preia conducerea Departamentului Sport a postului din Pache Protopopescu.

În ultimii 11 ani, Vlad Enăchescu a condus postul Telekom Sport, care inițial s-a numit Dolce Sport. În trecut, acesta a mai condus Departamentul Sport al Televiziunii Publice.

ADVERTISEMENT

Vlad Enăchescu a fost coordonator la CSM București

Între iunie 2019 și iunie 2020, Vlad Enăchescu a fost coordonatorul compartimentului de handbal al clubului CSM București. Acesta a părăsit echipa de handbal din cauza mai multor neînțelegeri cu conducerea clubului.

„Am decis să îmi închei colaborarea cu CSM București din motive care nu au nicio legătură cu decizia de astăzi a FRH.

ADVERTISEMENT

Fetele au știut de ceva vreme, pentru că așa am considerat mereu că trebuie să te comporți cu oamenii, să le spui adevărul și să nu îi păcălești.

Am sperat până în ultimul moment că adevărul și corectitudinea vor triumfa, dar nu a fost să fie.

ADVERTISEMENT

Interesele mărunte au mai repurtat o și au aruncat la gunoi sudoarea și munca unor sportive admirabile, care au făcut minuni în condiții extrem de grele.

Și tocmai de aceea le mulțumesc din suflet și sunt suporterul și prietenul lor etern”, spunea Vlad Enăchescu, la despărțirea de CSM București.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik