Life

Vlad Gherman a apelat la ajutorul medicilor. Ce intervenție estetică își face actorul

Vlad Gherman este gata să ajungă pe mâna cadrelor medicale. Actorul din serialul „Adela” are de gând să-și facă mici îmbunătățiri.
18.10.2021 | 17:43
Vlad Gherman a apelat la ajutorul medicilor Ce interventie estetica isi face actorul
ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu le-a mărturisit fanilor din social media că a apelat la ajutorul medicilor. Vedeta vrea să rezolve o problemă care-l îngrijorează.

Cântărețul s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni pentru un implant de păr și este pe ultima sută de metri cu totul, asta pentru că a făcut toate demersurile necesare.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a precizat că a reușit să facă ultimul tratament pentru intervenția estetică care va avea loc cât mai curând.

Vlad Gherman, în cabinetul medicului estetician. Ce are de gând să-și facă actorul

Mai mult decât atât, Vlad Gherman vrea să acopere și cicatricea pe care o are în zona sprâncenei, așadar va rezolva două lucruri deodată.

ADVERTISEMENT

„Am ultimul tratament înainte de implant. (…) Reglăm și cicatricea”, le-a dezvăluit actorul fanilor de pe pagina de Instagram.

Intervenția urmează să se desfășoare la o clinică privată din Constanța, unde artistul a fost primit cu brațele deschise de toată lumea.

ADVERTISEMENT

„Mă bârfesc pe aici domnișoarele acestea”, a mai spus în spirit de glumă vedeta de la Antena, pe aceeași rețea de socializare.

„De acum o să te strigăm Vlăduț”, a completat una dintre asistente de la clinica respectivă.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman, tot mai aproape de intervenția estetică

Actorul le-a mai arătat internauților și cum a decurs ultimul tratament, dar și faptul că testează mai multe lucruri legat de implantul de păr ca să acopere mai multe zone.

În momentul de față Vlad Gherman nu a dezvăluit data când se va prezenta în cabinetul medicului pentru intervenția în sine, dar cu siguranță își ține fanii la curent.

Cântărețul este foarte activ în mediul virtual și de fiecare dată când are ceva important de comunicat o face, fără niciun fel de reținere.

La fel de deschis a fost și când a pus capăt relației cu Cristina Ciobănașu, actrița cu care s-a iubit 9 ani. În prezent, blondina are o nouă relație.

ADVERTISEMENT