Life

Vlad Gherman a cerut-o de soție pe Oana Moșneagu? Imagini cu inelul oferit

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit? Aceștia au publicat niște imagini foarte surprinzătoare pe rețelele de socializare, în care actorul îi oferă un inel iubitei sale.
18.05.2022 | 13:33
Vlad Gherman a ceruto de sotie pe Oana Mosneagu Imagini cu inelul oferit
Vlad Gherman a cerut-o de soție pe Oana Moșneagu? Foto: colaj Faantik / Instagram
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și iubita sa, actrița Oana Moșneagu, i-au pus pe gânduri pe fani după ce au filmat o cerere în căsătorie.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit?

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au participat marți seară la un eveniment al unui brand de bijuterii, așa că actorul nu a ratat ocazia de a-i oferi frumoasei sale partener un inel cu un safir.

ADVERTISEMENT

Toată scena a fost filmată, iar în imagini se poate vedea cum Vlad Gherman îi pune inelul pe deget partenerei sale.

De asemenea, pentru a contribui la romantism, pe fundal se auzea o piesă a cântărețului american Bruno Mars intitulată Marry Me , în traducere Căsătorește-te cu mine.

ADVERTISEMENT

Scena devina una amuzantă după ce Vlad Gherman își dă seama că inelul ales de el nu o încape pe vedetă, care se supără pe el din această cauză.

Având în vedere că scena este una atipică pentru o cerere în căsătorie, nu știm încă dacă aceasta a fost sau nu una reală. După râsetele de pe filmare am putea bănui că a fost o glumă făcută de cei doi.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a purtat-o pe brațe pe Oana Moșneagu

După eveniment, în mod simbolic, Vlad Gherman a purtat-o pe brațe pe Oana Moșneagu, așa cum trebuie să facă și mirele cu mireasa.

„Ce înseamnă un cavaler, care o să facă hernie de disc din cauza greutății mele. Stai, iubitule”, îi spune Oana Moșneagu partenerului său, în timp ce acesta merge cu ea în brațe pe stradă.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și iubita sa sunt împreună de doar câteva luni, dar se înțeleg foarte bine. Actorul și-a găsit fericirea alături de aceasta după o despărțire dureroasă de Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman a fost împreună cu Cristina Ciobănașu vreme de nouă ani, iar ambilor le-a fost foarte greu să decidă că cel mai bine pentru ei era separarea.

ADVERTISEMENT