Life

Vlad Gherman, anunțul care i-a bucurat pe fanii lui: “Dragoste la prima vedere”

Vlad Gherman a postat un mesaj emoționant care i-a bucurat pe fanii săi.
03.08.2021 | 13:45
Vlad Gherman anuntul care ia bucurat pe fanii lui Dragoste la prima vedere
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman pare că și-a revenit după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Timpul vindecă toate rănile și așa se pare că se întâmplat și în cazul actorului.

În urmă cu puțin timp acesta a publicate pe contul său de socializare un mesaj emoționant dedicat prietenului său, Alecsandru Dunaev, cel care l-a i-a fost alături în cele mai grele momente.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman, anunțul care i-a bucurat pe fanii lui: “Dragoste la prima vedere”

Vlad Gherman a depășit perioada grea pe care a avut-o după despărțirea de iubita sa și se pare că se simte mult mai bine. A fost chiar plecat  în vacanță alături de Mara Oprea și Oana Moșneagu, colegele sale din serialul „Adela”.

Actorul a vrut să marcheze un an de când a devenit prieten cu Alecsandru Dunaev, cel care l-a sprijinit în ultimele luni, și a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

“Da, a fost dragoste la prima vedere. Acum un an îl cunoșteam pe @alecsandrudunaev … Nu știu cum de își permite timpul să treacă atât de repede pe lângă noi.

Partea frumoasa este ca am prins timpul de coadă în ultima perioadă și alături de mine a călătorit și Alecs. Mi-a fost alături la bine și la greu; am petrecut împreună momente care ne-au conturat și definit personalitatea.

ADVERTISEMENT

Ce vedeți voi pe micile ecrane în interacțiunile dintre Calin și Mihai puteți vedea între mine și Alecs, înzecit (mai puțin partea cu “Mihai, nu o pierde pe Adela” – asta nu îi zic lui Dunaev în viața reală ) #friends”, a scris Vlad Gherman.

Răspunsul lui Dunaev pentru Vlad Gherman

Răspunsul lui Alecsandru Dunaev la mesajul postat de prietenul său nu a întârziat să apară.

“Băi, Vlad, fac această postare ca să clarific niște chestiuni, să nu inducem publicul în eroare. În primul rând, nu e vorba de un an, e vorba de vreo 356, 357 de zile, cam așa. Bine, a fost și an bisect ‘20-ul, dar nu intrăm în detalii. În al doilea rând, n-a fost chiar dragoste la prima vedere. Da, am rezonat din prima, dar de îndrăgostit, ne-am îndrăgostit mai târziu :)))!

ADVERTISEMENT

Iar în al treilea rând, omul când te iubește, dacă îți zice că te sună în două ore, te sună-n două ore, nu în două zile! :))
Sunt cârcotaș, dar adevărul e că am descoperit în tine un actor fain, un om minunat și un prieten pe care-l pot suna și la 4 dimineața să-l rog să mă ajute și vine chiar și de la 25 km (iartă-mi farsa de 1 aprilie).

Hai, te salut și ține-ți naibii telefonul aproape! :)))”, a scris și Dunaev.

Vlad Gherman a suferit cumplit după ce s-a despărțit de iubita sa Cristina Ciobănașu. Acesta a recunoscut că a început să fumeze și să consume cam mult alcool. În final a decis să ceară ajutorul unui specialist.

ADVERTISEMENT
Tags: